Догори
Дати відгук

У 2020 році найбільш споживаним видом м'яса в Україні буде курятина

1 хв на прочитання01 Лютого 2020, 16:12
Поділитись:
01.02.2020

Українці їстимуть менше свинини і більше курятини. Про це свідчать дані аналітичного агентства Index Mundi, передає agroreview.com.

Згідно із прогнозом аналітиків, споживання курятини в поточному році складе 1 млн 130 тис. тонн. Це - на 6,1% більше, ніж в 2019 році.

При цьому, споживання свинини в Україні залишиться на колишньому рівні, вважають експерти. У 2020 році воно складе 749 тис. тонн.

Що стосується яловичини - споживання продукту впаде - на 3,4%. У 2020 році українці з'їдять всього 279 тис. тонн продукту.

Дані аналітичного агентства свідчать також про те, що за останні 5 років в Україні споживання курятини зросло на 9,6%, а споживання свинини і яловичини - впало на 0,1% і 27,3% відповідно.

GreenPost ще раз нагадує, що під час спалахів пташиного грипу слід відмовитися від курятини зі стихійних ринків

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Зображення згенеровано ШІ
Як у часи Холодної війни: США заборонили своїм держслужбовцям у Китаї романтичні чи сексуальні стосунки з місцевими
4 хв на прочитаннягодина тому
Фото з відкритих джерел
Психіка не справляється: дедалі більше працюючих людей страждають від стресу, тривоги та вигоряння — дослідження
4 хв на прочитання6 годин тому
Фото: «Ландшафтний дизайн»
Плетена верба в ландшафтному дизайні: краса, яку можна створити власноруч (ФОТО)
5 хв на прочитання7 годин тому
Злива: наукове пояснення феномену та прогнозування короткочасних опадів
Що таке злива — пояснення метеорологів
2 хв на прочитанняВчора
Сезон алергії: рівень пилку берези у повітрі стрімко зростає
1 хв на прочитанняВчора
Незвичайна весільна ніч: у Британії 44-річна наречена так і не втратила цноту через рідкісний діагноз
4 хв на прочитанняВчора
Бузковий гай прикрасить Холодний Яр: нова зелена ініціатива
1 хв на прочитанняВчора
Лемури, що впадають у сплячку, можуть повернути назад годинник старіння клітин — дослідження
4 хв на прочитанняВчора