Догори
Дати відгук

Топ-5 продуктів для зниження інсуліну та ваги

Найголовніше при зниженні ваги та зниженні інсуліну — це адекватна кількість білка та корисних жирів.

2 хв на прочитання19 Листопада 2023, 01:21
Фото: «Цукор в нормі» Фото: «Цукор в нормі»
Поділитись:

Інсулін та здорова вага грають важливу роль у нашому загальному здоров'ї та благополуччі. Інсулін — це гормон, що виробляється підшлунковою залозою та відповідає за регулювання рівня цукру в крові. Проблеми з інсуліном можуть призвести до таких серйозних захворювань, як діабет і збільшення ваги.

Однак існують продукти, які можуть допомогти знизити рівень інсуліну та сприяють збереженню здорової ваги. «Цукор в нормі» розповідає про топ-5 продуктів для зниження інсуліну та ваги, які можуть бути корисними для тих, хто прагне підтримувати своє здоров'я і здорову вагу.

Свіжа зелень. Уся свіжа зелень (петрушка, кріп, рукола, кінза, зелений салат) містить мінімум засвоюваних вуглеводів при максимумі клітковини.

Корисні рослинні олії: оливкова олія холодного віджиму extra virgin, олія, олія авокадо, кунжутна олія, кедрова олія і т.д., при цьому дають тривале відчуття ситості.

Авокадо. Авокадо — це продукт, багатий на корисні масла, при цьому він містить помірну кількість білка і вкрай мало засвоюваних вуглеводів.

Яйця. Яйця — це продукт, багатий на білок і корисні жири.

Яловичина. Якщо розглядати інші сорти м'яса та риби, то яловичина дає низький інсуліновий відгук щодо інших білків.

Найголовніше при зниженні ваги та зниженні інсуліну — це адекватна кількість білка та корисних жирів, щоб зберегти м'язову масу та гормональний фон — вироблення статевих гормонів, гормонів щитоподібної залози та надниркових залоз, ідеться в повідомленні.

Тимчасом що голосніші і важчі баси, то краще працюють інсулінові клітини: науковці заявляють, що рок-музика корисна для здоров’я.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.