Топ-5 продуктів для зниження інсуліну та ваги
Найголовніше при зниженні ваги та зниженні інсуліну — це адекватна кількість білка та корисних жирів.
Інсулін та здорова вага грають важливу роль у нашому загальному здоров'ї та благополуччі. Інсулін — це гормон, що виробляється підшлунковою залозою та відповідає за регулювання рівня цукру в крові. Проблеми з інсуліном можуть призвести до таких серйозних захворювань, як діабет і збільшення ваги.
Однак існують продукти, які можуть допомогти знизити рівень інсуліну та сприяють збереженню здорової ваги. «Цукор в нормі» розповідає про топ-5 продуктів для зниження інсуліну та ваги, які можуть бути корисними для тих, хто прагне підтримувати своє здоров'я і здорову вагу.
Свіжа зелень. Уся свіжа зелень (петрушка, кріп, рукола, кінза, зелений салат) містить мінімум засвоюваних вуглеводів при максимумі клітковини.
Корисні рослинні олії: оливкова олія холодного віджиму extra virgin, олія, олія авокадо, кунжутна олія, кедрова олія і т.д., при цьому дають тривале відчуття ситості.
Авокадо. Авокадо — це продукт, багатий на корисні масла, при цьому він містить помірну кількість білка і вкрай мало засвоюваних вуглеводів.
Яйця. Яйця — це продукт, багатий на білок і корисні жири.
Яловичина. Якщо розглядати інші сорти м'яса та риби, то яловичина дає низький інсуліновий відгук щодо інших білків.
Найголовніше при зниженні ваги та зниженні інсуліну — це адекватна кількість білка та корисних жирів, щоб зберегти м'язову масу та гормональний фон — вироблення статевих гормонів, гормонів щитоподібної залози та надниркових залоз, ідеться в повідомленні.