Догори
Дати відгук

Стартап з виробництва екологічних зубних щіток представить Україну у США на конференції South By Southwest

Компанія була заснована ще в 2018 році

2 хв на прочитання24 Січня 2022, 17:00
Фото ілюстративне Фото ілюстративне
Поділитись:

Конкурсна комісія обрала 6 стартапів, що вперше представлять Україну в межах Ukrainian Corner (український стенд стартапів) у Техасі на конференції South By Southwest. За можливість взяти участь у конференції змагалися близько 60 стартапів.

Як повідомляє TrueUA, одним з переможців є Effa. Це компанія, яка займається виробництвом екологічних зубних щіток та інших продуктів особистої гігієни.

На сайті стартапу зазначається, що це 100% гігієнічні продукти, що переробляються та відновлюються. Перші продукти - це паперова зубна щітка та паперова бритва.

Effa – сімейний стартап, засновниками  якого є Даша та Ілля Кічук. Ілля — промисловий і бренд-дизайнер із більш ніж 10-річним досвідом, завжди мріяв створити продукт, який справді може зробити наш світ кращим. 

"Effa – це більше, ніж просто зубна щітка. Наша місія – зберегти світ вільним від пластику. Це прагнення стійкого життя там, де це краще для вас та для планети", - ідеться на сайті компанії.

Для виробництва зубної щітки  беруть чисту цукрову тростину або багасу, що залишилися після виробництва цукру. Корпус Effa повністю біорозкладається та екологічний, не містить жодних добавок та повністю сертифікований для гігієнічного використання. Папір - легкий і безпечний матеріал, здатний набувати будь-якої форми. Саме тому корпус "зеленої" зубної щітки -  мінімалістичний, стильний та ергономічний.

Головка Effa складається всього з 2 грамів пластику, що переробляється, в той час як середня зубна щітка містить близько 15 грамів пластику.

Компанія була заснована ще в 2018 році та працює з  клієнтами у сфері туризму, маючи продажі з кількома клієнтами у різних регіонах: готелі Marriott, Radisson, Lotte тощо.

Переможці отримають стенди в межах конференції SXSW, квитки, покриття витрат на переліт та проживання.

Нагадаємо, «недоторканий» 3-ти кілометровий кораловий риф виявили вчені(ВІДЕО).

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost