Догори
Дати відгук

Смачні сирні сочники з дитинства: готуємо за бабусиним рецептом

Порадуйте своїх рідних цим класичним смаколиком.

1 хв на прочитання25 Травня 2024, 10:30
Рецепт приготування Класичний Рецепт Сочників Як приготувати Рецепт приготування Класичний Рецепт Сочників Як приготувати
Поділитись:

Сочники — смачне печиво, яке ми пам‘ятаємо з дитинства. Порадуйте своїх рідних цим класичним смаколиком, приготуйте за перевіреним бабусиним рецептом.

Для тіста:
125 г вершкового масла
75 г цукру
1 яйце
70 г сметани
300 г борошна
1 ч. л. розпушувача
дрібку солі

Для начинки:
400 г кисломолочного сиру
100 г цукру
1-2 пакетики ванільного цукру
1 яйце
40 г сметани
3 ст. л. борошна

Приготування:

Вершкове масло, збийте з цукром. Додайте до суміші сметану та ретельно все перемішайте. Борошно просійте й додайте розпушувач. Замісіть тісто, загорніть його у харчову плівку й поставте у холодильник на 35-40 хвилин.

Поки тісто стоятиме в холодильнику, підготуйте начинку. Розімніть сир виделкою, з‘єднайте з яйцем, сметаною, цукром та ванільним цукром. Потім додайте борошно і все перемішайте.

Охолоджене тісто розкачайте в тоненький пласт й виріжте кружечки діаметром 10 см. На одну половинку викладіть начинку, а другою — накрийте. Викладіть сочники на деко й змастіть збитим яйцем. Випікайте 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро