Догори
Дати відгук

Золоте варення: другий шанс для апельсинових кірок

Не поспішайте викидати їх!

1 хв на прочитання4 години тому
Фото: Goodhouse.com. Фото: Goodhouse.com.
Поділитись:

Економний, але надзвичайно смачний рецепт. Яскраве, ароматне та незвичайне варення, що ідеально смакуватиме до чаю.

Інгредієнти.

апельсинові кірки — 500 г;

цукор — 700 г;

вода — 200 мл;

лимонний сік — 1 ст. ложка.

Приготування.

Апельсинові кірки замочити у холодній воді на 2-3 дні, щодня змінюючи воду, щоб позбутися гіркоти.

Нарізати кірки тонкими смужками або кубиками.

Приготувати сироп: у каструлі змішати цукор і воду, довести до кипіння.

Додати кірки в сироп і варіть на повільному вогні 2-3 години, поки вони не стануть прозорими.

В кінці додати лимонний сік.

Розкласти варення в стерилізовані банки, закрити кришками та залишити остигати.

Більше рецептів читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.