Золоте варення: другий шанс для апельсинових кірок
Не поспішайте викидати їх!

Економний, але надзвичайно смачний рецепт. Яскраве, ароматне та незвичайне варення, що ідеально смакуватиме до чаю.
Інгредієнти.
апельсинові кірки — 500 г;
цукор — 700 г;
вода — 200 мл;
лимонний сік — 1 ст. ложка.
Приготування.
Апельсинові кірки замочити у холодній воді на 2-3 дні, щодня змінюючи воду, щоб позбутися гіркоти.
Нарізати кірки тонкими смужками або кубиками.
Приготувати сироп: у каструлі змішати цукор і воду, довести до кипіння.
Додати кірки в сироп і варіть на повільному вогні 2-3 години, поки вони не стануть прозорими.
В кінці додати лимонний сік.
Розкласти варення в стерилізовані банки, закрити кришками та залишити остигати.
Більше рецептів читайте на GreenPost.



