Догори
Дати відгук

Швидкі батончики баунті

Перед тим, як їсти, батончикам краще трішки полежати, щоб вони були не зовсім холодними з морозильника.

1 хв на прочитання03 Листопада 2022, 00:23
Поділитись:

Батончики баунті можна приготувати вдома, причому дуже швидко і з простих інгредієнтів.

Інгредієнти:

кокосова стружка або подрібнена м'якоть кокоса — 150 г;

згущене молоко — 150-170 г (потрібно дивитися по консистенції: щойно маса почне добре злипатися — згущенки достатньо);

розтоплене вершкове масло — 30 г;

шоколад або шоколадна глазур — 200 г.

Приготування.

До кокосової стружки додати згущене молоко і масло, вимішати та викласти масу на кухонну дошку, застелену харчовою плівкою.

Руками зробити прямокутний пласт, орієнтовно 3 см заввишки, і закрити його плівкою.

Сховати в морозильну камеру на 40-50 хв.

Дістати й «порубати» ножем на бруски.

Руками з кожного брусочка сформувати батончик.

Шоколад розтопити в мікрохвильовій печі або на водяній лазні. Почекати, поки він стане трішки теплішим за кімнатну температуру, і кожен батончик «скупати» в ньому.

Знову викласти на поверхню, застелену харчовою плівкою. Кілька секунд — і готово.

Перед тим, як їсти, батончикам краще трішки полежати, щоб вони були не зовсім холодними з морозильника.

Також ми розповідали про «бенефіс» гарбуза: чотири способи легко і смачно його утилізувати після Геловіну.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.