- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Салат із печінки тріски зі свіжими овочами — готується дуже швидко та легко
Салат із печінки тріски зі свіжими овочами — готується дуже швидко та легко
Прикрасити можна, посипавши дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Печінка тріски — корисний продукт, а в поєднанні з овочами — це справжній вітамінний мікс. Легкий, овочевий салат із печінки тріски, заправлений лимонним соком, є більш дієтичним, аніж традиційний із використанням майонезу. До того ж готується дуже швидко та легко.
За цим рецептом печінка залишається у вигляді апетитних шматочків, а не розім’ята у вигляді паштету, оскільки викладатиметься поверх салату. Також гарно смакуватиме страва, якщо додати маслини чи курячі яйця. Прикрасити можна, посипавши дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Інгредієнти:
печінка тріски — 200 г;
помідори — 3 шт.;
огірки — 2 шт.;
цибулина — 1 шт.;
пучок салату — 1 шт.;
лимонний сік — 1 ч. л.;
цукор — 0,5 ч. л.;
сіль, перець — за смаком.
Приготування.
Порізати півкільцями цибулю та полити лимонним соком із цукром. Залишити маринуватись.
Огірки з помідорами нарізати шматочками. Салат порвати руками, залишивши кілька для прикрашування.
Дістати печінку з банки, нарізати середніми шматочками (олію не виливати).
Змішати листя салату, огірки, помідори та цибулю. Посолити та поперчити, акуратно викласти на тарілку.
Поверх салату викласти шматочки тріски та заправити трісковою олією з банки.
Більше новин читайте на GreenPost.







