- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Рибна закуска на зиму – смачно, тому варто спробувати
Рибна закуска на зиму – смачно, тому варто спробувати
Окремо приготувати закуску
Необхідні інгредієнти:
- 250 мл оцту
- 500 г морков
- 500 мл олії
- 1,5 кг цибулі
- 2 кг помідорів (добре стиглих, м’ясистих)
- 2 кг червоного перцю капія (м’ясистого)
- 3 кг риби (без голови, без хвоста)
- 1 чайна ложка цукру
- Лавровий лист, гострий перець, часник, сіль, перець
Спосіб приготування:
- Рибу (очищену, без голови і нарізану шматочками) відварюємо у воді з сіллю і оцтом (стільки, щоб покрила рибу і не більше).
- Варіть, поки м’ясо не відпаде від кістки, знімаючи піну, що утворюється. Дати охолонути, потім очистити м’ясо від кісток.
- Ми можемо пропустити рибу через м’ясорубку або розрізати її на шматочки, як нам подобається.
- Окремо приготувати закуску: на олії та воді протушкувати дрібно нарізану цибулю разом із тертою морквою.
- Коли воно розм’якне, додайте печений перець, перемішайте і дайте кілька разів закипіти. Додайте вичавлений сік помідорів і варіть, поки соус не загусне.
- Додайте рибу, лавровий лист, перець чилі, сіль, перець, часник і 1 столову ложку цукру. Перемішати, дати закипіти і додати сік, що залишився від варіння риби, за смаком.
- Залиште закуску охолонути, приберіть лавровий лист. Перекладаємо закуску в стерилізовані банки і закриваємо стерилізованими кришками.
- Наповнені банки ставимо в марміт і з моменту закипання води стерилізуємо 1 годину.
- Після стерилізації виймаємо банки з води, накриваємо ковдрою і даємо повільно і повністю
Більше з розділу Агро
Нові правила сплати за землю: спрощення переходу обов’язків при зміні власника нерухомості
1 хв на прочитання31 Жовтня 2025
В Одеській області вводять осінньо-зимову заборону на вилов риби у зимувальних ямах
2 хв на прочитання30 Жовтня 2025
Хелловін: від кельтських традицій до українських інтерпретацій
2 хв на прочитання30 Жовтня 2025
На Закарпатті розслідують забруднення річки Верке (ФОТО)
1 хв на прочитання30 Жовтня 2025
Каріньян повертається: день, коли червоне вино з характером святкує своє відродження
2 хв на прочитання30 Жовтня 2025
Грип птиці: Держпродспоживслужба закликає вжити заходів безпеки через міграцію диких птахів
1 хв на прочитання29 Жовтня 2025
Вивантаження зерновозів у портах Великої Одеси збільшилося на третину за тиждень
2 хв на прочитання29 Жовтня 2025
Конкуренція на ринку яблук загострилася
2 хв на прочитання29 Жовтня 2025
Більше з GreenPost
У Женеві обговорили глобальні біологічні загрози
1 хв на прочитаннягодина тому
Чехія планує скоротити соцвиплати для українських біженців
2 хв на прочитання9 годин тому
Як зберегти ментальне здоров’я взимку: поради психологині Катерини Флекман
8 хв на прочитання9 годин тому
2 листопада в окремих регіонах будуть застосовані обмеження світла, – Укренерго
1 хв на прочитанняВчора
В Україні на одного доларового мільйонера менше: посадовицю екоінспекції викрито на незаконному збагаченні
1 хв на прочитанняВчора
В Карпатах масово фіксують отруйну вогняну саламандру: її токсин викликає судоми та параліч
1 хв на прочитанняВчора
Як боротися з кліматичними викликами та екологічними наслідками війни вже сьогодні - думка молоді
3 хв на прочитанняВчора
Україну закликають ратифікувати Угоду про відкрите море
2 хв на прочитанняВчора

