Рататуй — тепер у банці!
Замість того, щоб сумувати за теплими днями, просто відкрийте баночку з ароматним салатом, який занурить вас у світ улюбленого мультфільму.

Пам’ятаєте мультик «Рататуй»? Але чи знали ви, що це традиційна французька страва, яка ідеально підходить на зиму?
Інгредієнти.
кабачки —1 кг;
баклажани —1 кг;
помідори — 1 кг;
солодкий перець — 1 кг;
цибуля — 500 г;
морква — 500 г;
часник — головка;
олія — 200 мл;
сіль — 2 ст. л.;
цукор — 4 ст. л.;
оцет — 100 мл.
Приготування.
Всі овочі нарізати кубиками, крім моркви (її можна потерти на крупній тертці).
Обсмажити цибулю й моркву на олії у великій каструлі або сотейнику.
Додати кабачки, баклажани, перець і тушкувати 15 хвилин.
Додати помідори, сіль, цукор і тушкувати ще 30 хвилин.
За 5 хвилин до готовності додати подрібнений часник і оцет.
Розкласти гарячий салат по стерилізованих банках і закатати.
Більше рецептів читайте на GreenPost.



