Догори
Дати відгук

Рататуй — тепер у банці!

Замість того, щоб сумувати за теплими днями, просто відкрийте баночку з ароматним салатом, який занурить вас у світ улюбленого мультфільму.

1 хв на прочитання4 години тому
Фото: Shuba.life Фото: Shuba.life
Поділитись:

Пам’ятаєте мультик «Рататуй»? Але чи знали ви, що це традиційна французька страва, яка ідеально підходить на зиму?

Інгредієнти.

кабачки —1 кг;

баклажани —1 кг;

помідори — 1 кг;

солодкий перець — 1 кг;

цибуля — 500 г;

морква — 500 г;

часник — головка;

олія — 200 мл;

сіль — 2 ст. л.;

цукор — 4 ст. л.;

оцет — 100 мл.

Приготування.

Всі овочі нарізати кубиками, крім моркви (її можна потерти на крупній тертці).

Обсмажити цибулю й моркву на олії у великій каструлі або сотейнику.

Додати кабачки, баклажани, перець і тушкувати 15 хвилин.

Додати помідори, сіль, цукор і тушкувати ще 30 хвилин.

За 5 хвилин до готовності додати подрібнений часник і оцет.

Розкласти гарячий салат по стерилізованих банках і закатати.

Більше рецептів читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.