Пишна яєчня — французький сніданок (ФОТО)

1 хв на прочитання19 Липня 2022, 07:39

Діти, напевно, поцінують і із задоволенням з'їдять цей кулінарний витвір.

Основний і практично єдиний інгредієнт цієї страви — курячі яйця.

Інгредієнти:

яйця курячі — 4 шт.

сіль за смаком

Приготування.

Акуратно розділити жовтки та білки по різних чашках.

За допомогою якого занурювального блендера або міксера (можна використовувати і ручний віночок, але це буде значно довше і менш якісно) добре збити яєчні білки, попередньо їх посоливши. Збивати до білої піни, доки маса не перестане стікати по стінці, якщо її нахилити під гострим кутом.

Збитий білок викласти на серветку для запікання, форму або деко такою собі пишною повітряною гіркою.

Зробити всередині білкової маси невелике заглиблення і поставити запікатися в гарячу духовку буквально на три-чотири хвилини, щоб білок лише злегка підрум'янився. Температура має бути 150 С°.

Дістати. Тепер у зроблене нами раніше заглиблення покласти жовток і знову поставити лист або форму в духовку на ці ж чотири хвилини. Жовток повинен не запектися, а стати некруто.

В результаті повинен вийти сніданок у вигляді квіточки або, якщо хочете, хмари та сонечка. Діти, напевно, оцінять і із задоволенням з'їдять цей кулінарний витвір. Смачного!

Також ми розповідали про те, що названі найкращі поєднання для сніданку, щоби схуднути.

Окрім того, чи наводили рецепт цукатів із черешні.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: