Догори
Дати відгук

Названі найкращі поєднання для сніданку, щоб схуднути

1 хв на прочитання18 Липня 2022, 23:41
Поділитись:

Поєднуючи ті чи інші продукти харчування у певну годину, ви збільшите результативність процесу схуднення. Це особливо актуально для сніданку, який має бути на основі корисних поєднань продуктів.

Вдалі поєднання для сніданку – авокадо та лосось. У складі авокадо є корисні рослинні жири, плюс ці плоди є добрим джерелом клітковини. Якщо вживати на сніданок авокадо з лососем, в якому є необхідні організму білки та жирні кислоти омега-3, то такий прийом їжі наситить вас потрібними поживними речовинами, пише «Країна здоров’я».

Йогурт та ягоди. Дослідження, що з'явилося на сторінках видання International Journal of Obesity, пов'язує вживання йогурту без цукру з меншим індексом маси тіла. Ягоди ідеально доповнюють йогурт, що вживається на сніданок.

Інші корисні поєднання продуктів для ранкового прийому їжі — вівсянка та арахісова олія, яйця з гострим соусом, зелень та насіння чіа, а також заморожені фрукти та протеїновий порошок. Всі такі комбінації продуктів харчування посилюють і доповнюють одна одну, даючи значний бонус людям, які хочуть тримати свою фігуру у добрій формі.

Раніше ми писали: Чи можна нагрівати мед: чи стане він шкідливим після термічної обробки

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.