Догори
Дати відгук

Пиріг нашвидкуруч: з домашнім сиром та ягодами

Спечений з любов’ю та турботою

1 хв на прочитання26 Грудня 2022, 22:22
Поділитись:

Пироги нашвидкуруч – часті гості на столах кожної родини. Жодні покупні десерти не замінять домашньої випічки. Будинок, наповнений ароматом ванілі, відразу стає затишним, а пиріг, спечений з любов’ю та турботою завжди виходить дуже смачним!

  •  500 гр домашнього сиру
  •  2 яйця
  •  200 гр пшеничного борошна
  •  200 гр цукру
  •  70 гр сметани
  •  100 гр вершкового масла
  •  1,50 ч. л. розпушувача
  •  Ягоди – до смаку
  •  Ванільний цукор

1

Просіємо борошно та змішаємо з розпушувачем.

2

Нарізаємо невеликими кубиками вершкове масло, змішуємо з борошном та розтираємо у крихту.

3

Додаємо яйце і 100 г цукру, замішуємо тісто. Воно має бути м'яким та еластичним.

4

Покладемо тісто у холодильник на 30 хвилин.

5

Збиваємо домашній сир блендером з ванільним цукром, сметаною, цукром та яйцем.

6

Змащуємо форму маслом або застеляємо пергаментом та розподіляємо тісто у формі, зробивши бортики 4-5 см.

7

Викладаємо на тісто сирну масу, а зверху будь-які ягоди – свіжі або заморожені.

8

Випікаємо 40 хвилин у духовці при 180°С.

Подаємо пиріг з домашнім сиром та ягодами теплим до чаю. Раптом залишиться кілька шматочків, можна з’їсти пиріг і холодним – теж дуже смачно. 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost