Догори
Дати відгук

Пікантний салат із кабачків з морквою та кропом на зиму: простий і бюджетний рецепт

Його також можна приготувати з цукіні.

1 хв на прочитання15 Серпня 2023, 01:22
Поділитись:

Ппостий і бюджетний пікантний салат із кабачків з морквою та кропом на зиму також можна приготувати з цукіні.

Інгредієнти:

молоді кабачки або цукіні — 3 кг;

морква — 600 г;

кріп — 1 пучок;

перець гострий — 1 шт.;

часник — за смаком;

цукор — 4,5 ст. л.;

олія — 150 мл;

оцет 9 % — 150 мл;

сіль — 2,5 ст. л.

Приготування.

Кабачки чи цукіні помити і порізати кружальцями чи напівкружальцями.

Моркву натерти на терці.

Скласти кабачки і моркву в каструлю, додати сіль, цукор, олію і оцет. Перемішати, поставити на невеликий вогонь і варити 30 хвилин (стежити, щоб кабачки не розварилися).

Кріп дрібно порізати.

Часник пропустити через прес.

Гострий перець очистити від насіння й порізати.

За 5 хвилин до закінчення варіння додати до кабачків кріп, часник і гострий перець.

Готовий гарячий салат із кабаків розкласти по стерилізованих банках і закрутити. Салат із кабачків із морквою готовий.

Смачного!

Також ми писали про морквяний салат — проста і бюджетна заготовка на зиму.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.