- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Пікантний салат із кабачків з морквою та кропом на зиму: простий і бюджетний рецепт
Пікантний салат із кабачків з морквою та кропом на зиму: простий і бюджетний рецепт
Його також можна приготувати з цукіні.
Ппостий і бюджетний пікантний салат із кабачків з морквою та кропом на зиму також можна приготувати з цукіні.
Інгредієнти:
молоді кабачки або цукіні — 3 кг;
морква — 600 г;
кріп — 1 пучок;
перець гострий — 1 шт.;
часник — за смаком;
цукор — 4,5 ст. л.;
олія — 150 мл;
оцет 9 % — 150 мл;
сіль — 2,5 ст. л.
Приготування.
Кабачки чи цукіні помити і порізати кружальцями чи напівкружальцями.
Моркву натерти на терці.
Скласти кабачки і моркву в каструлю, додати сіль, цукор, олію і оцет. Перемішати, поставити на невеликий вогонь і варити 30 хвилин (стежити, щоб кабачки не розварилися).
Кріп дрібно порізати.
Часник пропустити через прес.
Гострий перець очистити від насіння й порізати.
За 5 хвилин до закінчення варіння додати до кабачків кріп, часник і гострий перець.
Готовий гарячий салат із кабаків розкласти по стерилізованих банках і закрутити. Салат із кабачків із морквою готовий.
Смачного!
Також ми писали про морквяний салат — проста і бюджетна заготовка на зиму.