Палкий смак: гарячий шоколад із чилі
Варіант напою для тих, хто любить перчинку.

Це — напій для справжніх гурманів. Поєднання гіркого шоколаду, солодких спецій та гостроти дає неймовірний смаковий ефект.
Інгредієнти.
чорний шоколад — 100 г;
молоко — 400 мл;
мелений перець чилі — 1 дрібка;
кориця — 1 дрібка;
цукор — 1 ст.л. за бажанням.
Приготування.
У каструлю налиим молоко і нагріти на невеликому вогні, не доводячи до кипіння.
Додати нарізаний шоколад, перемішувати, доки він повністю не розчиниться.
Додати перець чилі, корицю та цукор. Добре перемішати.
Розлити по чашках, подавати гарячим.
Більше рецептів читайте на GreenPost.
Більше з GreenPost

Зникнення велетнів та привидів в дикій природі
2 хв на прочитання39 хвилин тому

Хто такі "діти-сендвічі" і чому їм потрібна наша увага
2 хв на прочитаннягодина тому

День молоді 2025: між глобальними цілями та викликами війни
2 хв на прочитання2 години тому

Природний детокс: дієтологи назвали продукт, що здатен виводити важкі метали
2 хв на прочитання3 години тому
Сором’язлива принцеса саду — мімоза
1 хв на прочитання4 години тому
Переробка пластику створила нову дилему
6 хв на прочитання10 годин тому
Друге життя старих речей: сад з перероблених матеріалів
2 хв на прочитання11 годин тому
В Україні починається заборона на вилов раків
1 хв на прочитанняВчора