Догори
Дати відгук

Палкий смак: гарячий шоколад із чилі

Варіант напою для тих, хто любить перчинку.

1 хв на прочитання5 годин тому
Фото: Cafr.ebay.ca Фото: Cafr.ebay.ca
Поділитись:

Це — напій для справжніх гурманів. Поєднання гіркого шоколаду, солодких спецій та гостроти дає неймовірний смаковий ефект.

Інгредієнти.

чорний шоколад — 100 г;

молоко — 400 мл;

мелений перець чилі — 1 дрібка;

кориця — 1 дрібка;

цукор — 1 ст.л. за бажанням.

Приготування.

У каструлю налиим молоко і нагріти на невеликому вогні, не доводячи до кипіння.

Додати нарізаний шоколад, перемішувати, доки він повністю не розчиниться.

Додати перець чилі, корицю та цукор. Добре перемішати.

Розлити по чашках, подавати гарячим.

Більше рецептів читайте на GreenPost.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.