Палкий смак: гарячий шоколад із чилі
Варіант напою для тих, хто любить перчинку.

Це — напій для справжніх гурманів. Поєднання гіркого шоколаду, солодких спецій та гостроти дає неймовірний смаковий ефект.
Інгредієнти.
чорний шоколад — 100 г;
молоко — 400 мл;
мелений перець чилі — 1 дрібка;
кориця — 1 дрібка;
цукор — 1 ст.л. за бажанням.
Приготування.
У каструлю налиим молоко і нагріти на невеликому вогні, не доводячи до кипіння.
Додати нарізаний шоколад, перемішувати, доки він повністю не розчиниться.
Додати перець чилі, корицю та цукор. Добре перемішати.
Розлити по чашках, подавати гарячим.
Більше рецептів читайте на GreenPost.
Більше з GreenPost

Свято пошановувачів "тихого полювання" — Всесвітній день грибників
2 хв на прочитання26 хвилин тому

Медичні відходи на полігонах України
7 хв на прочитаннягодина тому

Смузі – смачний символ здорового способу життя
3 хв на прочитання3 години тому

Ваш Внутрішній Годинник: як циркадні ритми керують здоров'ям та енергією
3 хв на прочитанняВчора
Нові ETF на Dogecoin, регуляторна прозорість і що треба знати початківцю
4 хв на прочитанняВчора
Херсонський порт просить переглянути договір концесії через руйнування внаслідок війни
1 хв на прочитанняВчора
У Казахстані почали тестувати безпілотне легке метро
1 хв на прочитанняВчора
Землю штормить на 7-8 балів: час подбати про метеозалежних близьких
1 хв на прочитанняВчора