- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Оселедець із яблуками — оригінальна страва як для буденної трапези, так і для святкового столу
Оселедець із яблуками — оригінальна страва як для буденної трапези, так і для святкового столу
Дещо незвичне, однак дуже вдале та вишукане поєднання.
Оселедець із яблуками — дещо незвичне, однак дуже вдале та вишукане поєднання слабосолоної риби та кисло-солодкого яблука. Якщо ви ніколи не куштували такої закуски, то неодмінно спробуйте приготувати її за цим рецептом. Тим паче, що це зовсім просто. А підходить така страва як для буденної трапези, так і для святкового столу.
Інгредієнти:
слабосолоний оселедець — 2 тушки;
яблука — 2 шт.;
цибулини — 2 шт.;
майонез — 4 ст. ложки;
чорний мелений перець — дрібка.
Приготування.
З рибин зняти шкірку і видалити кістки. Філе оселедця порізати на шматочки 2-2,5 см, скласти у глибоку посудину.
Яблука очистити від шкірки й видалити серцевинку. Порізати соломкою.
Очищену цибулю порізати півкільцями. Додати в посудину з оселедцем, щедро полити майонезом, додати перець до смаку, обережно вимішати, щоб не пошкодити шматочки риби.
Залишити на 3-4 години. Перед подачею на стіл посипати подрібненою зеленою цибулею чи улюбленою зеленню.
Більше новин читайте на GreenPost.