Догори
Дати відгук

Оселедець із яблуками — оригінальна страва як для буденної трапези, так і для святкового столу

Дещо незвичне, однак дуже вдале та вишукане поєднання.

1 хв на прочитання21 Січня 2025, 07:24
Фото: Максим Нікітін Фото: Максим Нікітін
Поділитись:

Оселедець із яблуками — дещо незвичне, однак дуже вдале та вишукане поєднання слабосолоної риби та кисло-солодкого яблука. Якщо ви ніколи не куштували такої закуски, то неодмінно спробуйте приготувати її за цим рецептом. Тим паче, що це зовсім просто. А підходить така страва як для буденної трапези, так і для святкового столу.

Інгредієнти:

слабосолоний оселедець — 2 тушки;

яблука — 2 шт.;

цибулини — 2 шт.;

майонез — 4 ст. ложки;

чорний мелений перець — дрібка.

Приготування.

З рибин зняти шкірку і видалити кістки. Філе оселедця порізати на шматочки 2-2,5 см, скласти у глибоку посудину.

Яблука очистити від шкірки й видалити серцевинку. Порізати соломкою.

Очищену цибулю порізати півкільцями. Додати в посудину з оселедцем, щедро полити майонезом, додати перець до смаку, обережно вимішати, щоб не пошкодити шматочки риби.

Залишити на 3-4 години. Перед подачею на стіл посипати подрібненою зеленою цибулею чи улюбленою зеленню.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost