- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Омлет із жовтків, фарширований грибами: ось як із простих продуктів можна створити щось по-справжньому особливе
Омлет із жовтків, фарширований грибами: ось як із простих продуктів можна створити щось по-справжньому особливе
Вишуканий варіант класичної страви.
Омлет із жовтків, фарширований грибами — це вишуканий варіант класичної страви. Лише кілька інгредієнтів, але кожен із них додає свою особливу ноту: жовтки дарують страві насиченість, молоко робить її легшою, а смажені гриби — це ідеальний контраст текстур і ароматів. Ось як із простих продуктів можна створити щось по-справжньому особливе.
Інгредієнти:
жовтки — 3 шт.;
молоко — 75-100 мл;
сіль — 2 дрібки;
печериці — 2-3 шт.;
олія — 1 ст. ложка;
масло вершкове — 15 г;
зелень — до смаку.
Приготування.
Гриби вимити та тонко нарізати.
На сковороді розігріти олію. Викласти гриби й обсмажувати їх, помішуючи, на середньому вогні 10 хвилин. Посолити (1 дрібка).
Жовтки змішати з молоком та сіллю (1 дрібка).
Збити в піну.
На сковороді розтопити вершкове масло.
Збиту масу обережно вилити на сковороду. Смажити омлет із жовтків на середньому вогні 2-3 хвилини.
Нарізати петрушку.
На половину омлету викласти гриби, посипати зеленню.
Накрити другою половиною омлету, перекласти омлет із жовтків на тарілку та подавати.
Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.