Догори
Дати відгук

Накопичують негатив у будинку: які речі не можна тримати на кухні

Ці речі крадуть позитивну енергетику.

4 хв на прочитання24 Вересня 2022, 11:00
Поділитись:

Кухня — це не просто серце будинку, а й сакральний центр, від якого залежить благополуччя всієї родини. Багато господинь знають, що порядок на кухні стає запорукою щастя, тому відмовляються від зберігання речей, які крадуть позитивну енергетику.

Будинок вимагає постійного догляду, і мова не завжди йде про ремонт. Поступово в різних кутах, ящиках, на полицях накопичуються речі, які захаращують простір, і з часом їх може стати забагато. Експерти рекомендують підтримувати порядок у себе в оселі, а також прибрати на кухні. Викинувши деякі непотрібні речі, вийде оновити її енергетику і зробити будинок повною чашею.

Винні пробки і кришки

Йдеться про нескінченне скупчення пробок, які багато господинь мріють перетворити в щось корисне, проте вони роками припадають пилом на одній з полиць. Енергетика цих предметів краде благополуччя, а також часто викликає роздратування, адже зло незавершених справ відноситься і до таких колекцій, які збиралися для благої справи, а залишилися німим докором. Звільнивши свою кухню від цього мотлоху, ви почуватиметеся значно краще.

Зіпсовані продукти

У сучасному світі немає проблем з продуктами харчування, тому закуповувати величезну кількість круп і консервів не має сенсу. У великій кількості банок і пакетів легко не помітити прострочені продукти, здатні завдати шкоди здоров’ю. Крім цього прострочена продукція негативно впливає на фінансове благополуччя, що не може не впливати на атмосферу в будинку. Експерти в галузі біоенергетики рекомендують переглянути своє ставлення до запасів, щоб виключити скупчення прострочення на своїй кухні.

Пакети та упаковки

Повертаючись з магазину з черговим пакетом, купуючи продукти на вагу, ми приносимо додому величезну кількість начебто потрібних предметів, проте вони мають властивість накопичуватися роками і захаращувати простір. Крім мікробів, принесених з вулиці, ці пакети порушують гармонійний перебіг енергетичних потоків, перекриваючи доступ позитивній енергетиці, і крадуть щастя.

Контейнери

Безумовно, зберігати крупи і приготовані страви в контейнерах зручно, проте купувати їх більше, ніж використовується, не має сенсу. Контейнери забирають величезну частину простору, створюючи непрезентабельний вигляд в ящиках і шафах, особливо якщо підібрані з різних колекцій і їх неможливо скласти акуратно. Від таких предметів краще позбутися, щоб не було застою енергетики на кухні, зайвий мотлох не ставав причиною роздратування і не займав час при черговому прибиранні.

Старий посуд

Часи, коли в кожному залі стояв сервант з набором кришталю і посудом “для свята” проходять, і в моду входить практичність. Зараз вже немає сенсу зберігати нескінченну кількість тарілок, особливо якщо вони тріснули, як і чашки з відбитими ручками. Новий посуд приваблює благополуччя і фінанси, а старий, навпаки, негативно впливає на енергетику всього будинку, а особливо кухні. Простіше замінити розбите і старе новим, щоб насолоджуватися охайним посудом, ніж відчувати неприємні емоції при погляді на величезну кількість посуду, яким вже не користуються.

Кухонні прилади

На будь-якій кухні можна знайти техніку: від найбільш примітивної м’ясорубки до сучасного кухонного комбайна, але не завжди цими речами користуються регулярно. Зламані побутові прилади, які неможливо полагодити, варто викинути, а речі, якими не користуються, можна продати або передати новим власникам. Зламані прилади накопичують негатив, а невикористовувані — заважають залученню щастя.

Ножі

У багатьох господинь на кухні є ящик, в якому свого часу чекають затуплені ножі. Чим більше в будинку цих предметів, тим частіше будуть відбуватися дрібні неприємності: порізи, удари, конфлікти з близькими. Ножі володіють сильною енергетикою, і якщо їх не використовувати, а збирати, то неприємності в будинок прийдуть дуже швидко.

Кожна річ володіє своєю енергетикою, і деякі з них здатні притягнути благополуччя, тоді як інші стають справжніми вампірами.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко
Фото: Телеграм-канал «Садівник»
Гортензія волотиста Sundae Fraise здатна прикрасити посадки з хвойних і листопадних рослин (ФОТО)
1 хв на прочитання5 годин тому
На Одещині лелеки повернулися до своїх гнізд
На Одещині лелеки повернулися до своїх гнізд, які були укріплені спеціальними платформами
1 хв на прочитанняВчора
На Одещині врятували коня, який застряг у болоті
На Одещині рятувальники витягли коня із болота (ФОТО)
1 хв на прочитанняВчора
Кабмін сьогодні на засіданні прийняв низку рішень у сфері охорони здоровʼя, агросектору та екології
3 хв на прочитанняВчора
Незаконна рибалка на озері Кугурлуй спричинила збитки рибним запасам України на більш як 350 тис. грн
1 хв на прочитанняВчора
Через опади у річках Буковини підійметься вода до метра
1 хв на прочитанняВчора
На водоймах Одеської області встановлено 1000 нерестових гнізд (ФОТО)
1 хв на прочитанняВчора
Нарубали на 900 тисяч гривень: на Буковині судитимуть експосадовця лісового господарства
1 хв на прочитанняВчора
Більше з GreenPost
Фото: «Їжа легко»
Шоколадний смузі з бананом і молоком: десерт, який готується лічені хвилини
1 хв на прочитання4 години тому
Скільки коштів виплатила медзакладам із початку весни
Стало відомо, скільки коштів НЗСУ виплатила медзакладам із початку весни
1 хв на прочитанняВчора
В українських школах розповідатимуть про права дитини
В українських школах розповідатимуть про права дитини
1 хв на прочитанняВчора
Міністра агрополітики підозрюють у незаконному заволодінні державною землею
Міністра агрополітики підозрюють у незаконному заволодінні державною землею на майже 300 млн грн
1 хв на прочитанняВчора
Одна акумуляторна батарея наносить шкоди більше, ніж тисячі тонн відходів від промисловості, — Міндовкілля
3 хв на прочитанняВчора
Ціни на газ для бізнесу в Україні посеред весни зросли до максимуму з листопада
1 хв на прочитанняВчора
Ароматні та м’які бананові булочки до кави або чаю: легкий рецепт випічки
1 хв на прочитанняВчора
Зросте рівень жиру в крові та ризик розвитку раку: які частини курки краще не їсти
1 хв на прочитанняВчора