Догори
Дати відгук

Найніжніші сирники: рецепт пишних та апетитних смаколиків

Рецепт сирників як в ресторані!

1 хв на прочитання28 Жовтня 2022, 19:00
Поділитись:

Сирники – страва по-особливому тепла й домашня, що викликає найприємніші асоціації.

Найчастіше ці кругленькі шайбочки присмачують родзинками, проте підійдуть й інші сухофрукти або ж свіжі фрукти. Подають ніжні сирники з медом, згущеним молоком, варенням чи посипають цукровою пудрою.

  • Сир (не мокрий) - 500 г
  • Яйце куряче - 2 шт.
  • Крупа манна - 2 ст. л.
  • Цукор - 3 ст. л.
  • Крохмаль картопляний - 2 ч. л.
  • Борошно пшеничне для обвалювання
  • Олія для смаження
  • Ванілін або ванільний цукор

Насамперед слід сир розтерти на кашку.

В окремій тарілці збити яйця та всипати манку. Дати набрякнути 2-3 хвилини.

Вилити яєчну суміш у сир і добре вимішати ложкою. Додати крохмаль, цукор та ванілін.

З отриманої маси сформувати сирники. Обваляти кожен у борошні.

Викласти їх на добре розігріту сковороду й смажити на невеликому вогні до золотистої скоринки з обох боків.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.