Догори
Дати відгук

На американський ринок виходить кава з молекул

1 хв на прочитання04 Грудня 2019, 12:41
Поділитись:

Американська компанія Atomo Coffee розробила першу в світі молекулярну каву, приготовану без бобів, повідомляє портал Cnet.

Молекулярна кава, яка надійде у продаж у 2020 році, виглядає і пахне як звичайна, за винятком того, що вона на смак більш м’яка та менш гірка.

Хоча молекулярна кава зроблена не з кавових зерен, вона все одно містить кофеїн.

Напій виготовляється з натуральних інгредієнтів – рецепт є запатентованим і не розголошується. Але існує інформація, що у виробництві цієї кави використовується насіння кавуна або лушпиння соняшнику.

Молекулярний біолог Джаррет Стопфорт разом з маркетологом Енді Клейчемом, які є засновниками Atomo Coffee, стверджують, що їхня розробка може допомогти задовольнити світовий запит на каву в контексті зміни клімату.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко
Фото ілюстративне
У Венеції почали штрафувати туристів, які не заплатили збір за в'їзд до міста
1 хв на прочитання13 хвилин тому
Сьогодні 26 квітня Міжнародний день памʼяті про Чорнобильську катастрофу
26 квітня – Міжнародний день памʼяті про Чорнобильську катастрофу
2 хв на прочитання57 хвилин тому
Тернопіль Прикордонна служба Артефакт
З Тернополя намагалися незаконно відправити за кордон унікальний артефакт віком понад 400 млн років
1 хв на прочитання2 години тому
Фото: Телеграм-канал «Дача. Сад та город»
Робимо зону відпочинку: поради й ідеї (ФОТО)
2 хв на прочитання3 години тому
Близько 160 китів-лоцманів викинулися на мілину біля австралійського узбережжя
2 хв на прочитання3 години тому
Бадан як низький бордюр для садової доріжки — ідея для ландшафтного дизайну (ФОТО)
1 хв на прочитання10 годин тому
Управління небезпечними відходами: Міндовкілля закликає не зволікати із подачею документів на ліцензію
2 хв на прочитанняВчора
Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеорологічні явища по Україні
1 хв на прочитанняВчора