Догори
Дати відгук

Макарони з сиром сулугуні та яйцями — смачна страва нашвидкуруч

Макарони підійдуть будь-які, а сулугуні можна замінити іншим сиром, який добре плавиться.

1 хв на прочитання26 Червня 2024, 07:32
Фото: «Їжа легко» Фото: «Їжа легко»
Поділитись:

Макарони з сиром сулугуні та яйцями готуються дуже швидко. Макарони підійдуть будь-які. Сулугуні можна замінити іншим сиром, який добре плавиться, але смак готової страви буде трохи іншим.

Інгредієнти:

макарони — 150 г;

сир сулугуні — 75 г;

яйце — 1 шт.;

олія рослинна без запаху — 15 мл;

сіль за смаком;

перець чорний мелений — за смаком;

кріп свіжий — 10 г.

Приготування.

Закип'ятити у каструлі достатню кількість води (близько 1 л). Підсолити. В окріп всипати макаронні вироби. Перемішати, щоб макарони не прилипли до дна. Довести до кипіння. Варити 8-10 хвилин на помірному вогні, до готовності чи згідно з інструкцією на упаковці.

Варені макарони відкинути на друшляк, аби стекла вся рідина.

Сулугуні натерти на середній тертці в глибоку миску.

Вбийте яйце до сиру. Злегка підсолити та приправити меленим чорним перцем.

Перемішати.

У глибокій сковороді розігріти олію без запаху. Викласти макарони. Прогріти 2-3 хвилини на помірному вогні.

Додати сирно-яєчну суміш. Готувати на вогні нижче середнього, постійно помішуючи, щоб яйця схопилися, а сир розплавився.

Макарони з сиром сулугуні та яйцями готові.

Страву потрібно відразу подавати до столу, посипавши покришеним кропом.

Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.