Догори
Дати відгук

Магнітні бурі в березні 2021: як вберегти здоров'я

У кінці березні очікується лише дві короткотривалі бурі, які будуть середньої інтенсивності.

3 хв на прочитання20 Березня 2021, 07:30
Як пережити магнітні бурі в березні 2021 Як пережити магнітні бурі в березні 2021
Поділитись:

На Землю насуваються триденні геомагнітні бурі, які можуть вплинути на метеочутливих людей. 

Триденна сонячна активність спостерігатиметься з п'ятниці, 19 березня, по неділю, 21 березня. В кінці березня нас чекає більш потужний сплеск - "штормити" буде з неділі, 28 березня, по вівторок, 30 березня. Ця магнітна буря досягне рівня G1 і буде більш відчутною.

Магнітні бурі — процеси, що відбуваються поза захисною оболонкою нашої Землі, тож побачити їх неозброєним оком просто неможливо. Попри це, вони часто відбиваються на самопочутті багатьох людей і мають силу коригувати наш режим сну, робочий графік, а також настрій.

Перший місяць весни слідом за численними зимовими магнітними бурями принесе нам відносний спокій на геомагнітній оболонці Землі. У березні очікується лише три короткотривалі бурі, дві з яких будуть середньої інтенсивності.

Коли чекати магнітні бурі в березні 2021

Магнітна буря 20–22 березня. Упродовж трьох днів прогнозується геомагнітна активність високої інтенсивності. У цей період може прослідковуватись підвищена чутливість та надмірна емоційність, а також погіршення самопочуття навіть у тих, хто зазвичай не страждає від метеочутливості.

Магнітна буря 28 березня. У кінці місяця очікується третій спалах на Сонці середньої інтенсивності. Буря може спровокувати загострення хронічних проблем зі здоров’ям та стрибки артеріального тиску у тих, хто страждає на серцево-судинні захворювання. Тож, у цей день прихопіть із собою необхідні ліки.

Як пережити магнітні бурі в березні 2021

Магнітні бурі часто стають на заваді реалізації важливих планів. Проте лише для тих, хто не виконує рекомендації медиків та не дослухається до думок спеціалістів. Усім, хто слідує за простими правилами, боятися нічого!

  • У дні магнітних бур більше часу проводьте на свіжому повітрі. Це допоможе покращити самопочуття й настрій. Якщо дозволяє дистанція, ходіть на роботу, у супермаркет чи в гості до друзів пішки, а також візьміть за звичку перед сном провітрювати спальню.
  • Прихопіть із собою на роботу ліки проти головного болю та ваших хронічних хвороб. Під час геомагнітних коливань багатьох людей турбують головні болі та погіршується самопочуття. За словами медиків, це нормально.
  • Включіть до раціону продукти, багаті магнієм, наприклад, пшеничні висівки, вівсяну кашу та морську капусту. Вони допомагають зміцнити імунітет і протистояти шкідливому впливу магнітних бур на організм.

Раніше ми розповідали, що за обстеження, аналізи та ведення вагітності українок платитиме держава. Які послуги будуть безкоштовними для вагітних жінок.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.