Догори
Дати відгук

М’ясо в папері: мало хто так готує, а дарма

Жодних бризок

1 хв на прочитання30 Жовтня 2022, 20:20
Поділитись:

Рецепт приготування м’яса в пергаменті. М’ясо виходить золотисте начебто його посмажили на сковороді, але при цьому готується воно без олії, виходить соковите, а саме краще не потрібно стояти біля плити, і жодних бризок. Все, як Ви любите.

 Тим більше, це дуже просто готується.

Нам знадобиться:

  • М’ясо філе – 1 кг
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Чорний перець – за смаком
  • Часник – 4 – 6 зуб
  • Соняшникова олія – 2 – 3 ст.л.

Покроковий рецепт приготування:

М’ясо, у мене свиняча шия 1 кг, поріжемо на порційні шматочки. Шматочки у ене за розміром приблизно 3 на 4 см.

Відріжемо папір для випічки так, щоб можна було покласти в два шари на Ваш лист, кладемо один шар паперу для випічки на лист, змащуємо олією і кладемо м’ясо.

М’ясо солимо на 1 кг м’яса, я додаю половину ч.л. солі. Чорний перець у мене суміш перців, пропустимо часник через прес для часнику, половину часнику кладемо на один бік, тепер м’ясо перевертаємо і солимо другий бік, перчимо і розподіляємо часник, що залишився.

Папір для випічки змащуємо олією та кладемо на м’ясо. Тепер щільно підгортаємо краї.

Ставимо в духовку і готуємо при 200 градусах 35 – 40 хвилин, орієнтуйтеся на духовку.

Готове м’ясо подаємо з будь-яким гарніром.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
На Кіровоградщині лісгосп має сплатити понад 200 тисяч
Фото ілюстративне
Суд повернув громаді Києва земельну ділянку біля Біличанського лісу, на якій розташована траса Київ-Ірпінь
1 хв на прочитаннягодина тому
Фото: «Їжа легко»
Соковита курочка з хрумкою картоплею в духовці — простий і доступний рецепт святкової страви
1 хв на прочитання8 годин тому
Хто годуватиме пасажирів у поїздах Інтерсіті+
Укрзалізниця визначилася, хто годуватиме пасажирів у поїздах Інтерсіті+
1 хв на прочитанняВчора
Як приготувати добриво для кімнатних квітів із популярного фрукту
1 хв на прочитанняВчора
Цвітна капуста з хрусткою скоринкою: смачний рецепт
1 хв на прочитанняВчора
У дитинстві ненавидів гусей, а зараз розвиває на них великий бізнес: на Полтавщині є унікальне господарство
1 хв на прочитанняВчора
Досвідчені дачники дали поради, як легко позбутись будяків на садових доріжках
1 хв на прочитанняВчора
Шоколадний смузі з бананом і молоком: десерт, який готується лічені хвилини
1 хв на прочитанняВчора