Догори
Дати відгук

М’ясні кнедлі, фаршировані сливами, у сметанному соусі «насолода»

Готові кнедлі зі сливами подавати з картопляним пюре, прикрасивши зеленню петрушки і помідорами.

1 хв на прочитання30 Квітня 2024, 06:30
М’ясні кнедлі, фаршировані  сливами М’ясні кнедлі, фаршировані  сливами
Поділитись:

Для приготування м’ясних кнедлів вам знадобиться: 

Фарш (із розмоченою булкою і цибулею) – 500 г, молоко – 50 мл, яйце – 1шт., імбир тертий – 1 ч. л., олія – 1 ст. л., борошно і сухарі для панірування, сіль і чорний мелений перець, вершкове масло – 50 г, зелень кропу та базиліку.

Для начинки: сині сливи без кісточок – 300 г.Для соусу: сметана – 100 г, сливи – 10 половинок, цибуля – 1 шт., вода – 1 скл., сіль і чорний  мелений перець, цукор – 1 ч. л.

Для прикраси: зелень петрушки і помідори.

У фарш додати спеції, яйце, нарізану зелень, молоко і масло, перемішати. Сливи розділити на половинки. Із фаршу зробити невеликі кульки, покласи на дошку, зробити заглиблення і викласти половинку сливи, заліпити кнедлики.

Обсмажені фаршировані кнедлі скласти у чавунну каструлю, залити розведеною водою зі сметаною і спеціями, покласти цілу цибулину і половинки слив. Тушкувати на слабкому вогні 30 хв.

Готові кнедлі зі сливами подавати з картопляним пюре, прикрасивши зеленню петрушки і помідорами.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.