Догори
Дати відгук

Лінивий оселедець під шубою — несподіваний рецепт

Страва смачна, ситна й заслуговує на те, щоб одного разу ви її таки приготували.

1 хв на прочитання18 годин тому
Фото: Максим Нікітін Фото: Максим Нікітін
Поділитись:

З одного боку, це шуба, з іншого — фаршировані яйця. Називайте так, як вам більше подобається. Але однозначно ця страва смачна, ситна й заслуговує на те, щоб одного разу ви її таки приготували. На відміну від рецепта класичної шуби, тут немає картоплі та моркви, зате яєць більше.

Інгредієнти:

яйця — 5 шт.;

буряк — 1 шт.;

цибулина — 1 шт.;

маринований оселедець — 1 шт.;

майонез — 200 г;

сіль — до смаку;

чорний мелений перець — до смаку;

зелень — для подачі.

Приготування.

Буряки зварити до готовності. Яйця зварити круто. Коли охолонуть, почистити.

Яйця розрізати навпіл уздовж. Жовтки вибрати й розім’яти виделкою. Дрібно порізати цибулю. Половину оселедця очистити від кісток і шкірки та порізати.

Буряки натерти на грубу тертку, додати до них розім’яті жовтки, цибулю та половину оселедця. Цю масу посолити, поперчити і заправити майонезом. Начинити нею половинки білків, викласти їх на плоску тарілку.

Другу половину оселедця теж очистити від кісток і шкірки, порізати на більші шматочки та викласти зверху.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро