- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Лінивий оселедець під шубою — несподіваний рецепт
Лінивий оселедець під шубою — несподіваний рецепт
Страва смачна, ситна й заслуговує на те, щоб одного разу ви її таки приготували.

З одного боку, це шуба, з іншого — фаршировані яйця. Називайте так, як вам більше подобається. Але однозначно ця страва смачна, ситна й заслуговує на те, щоб одного разу ви її таки приготували. На відміну від рецепта класичної шуби, тут немає картоплі та моркви, зате яєць більше.
Інгредієнти:
яйця — 5 шт.;
буряк — 1 шт.;
цибулина — 1 шт.;
маринований оселедець — 1 шт.;
майонез — 200 г;
сіль — до смаку;
чорний мелений перець — до смаку;
зелень — для подачі.
Приготування.
Буряки зварити до готовності. Яйця зварити круто. Коли охолонуть, почистити.
Яйця розрізати навпіл уздовж. Жовтки вибрати й розім’яти виделкою. Дрібно порізати цибулю. Половину оселедця очистити від кісток і шкірки та порізати.
Буряки натерти на грубу тертку, додати до них розім’яті жовтки, цибулю та половину оселедця. Цю масу посолити, поперчити і заправити майонезом. Начинити нею половинки білків, викласти їх на плоску тарілку.
Другу половину оселедця теж очистити від кісток і шкірки, порізати на більші шматочки та викласти зверху.
Більше новин читайте на GreenPost.







