Догори
Дати відгук

Лінивий літній рецепт дієтичної кабачкової ікри в пароварці

Абсолютно дієтична ікра

1 хв на прочитання21 Липня 2022, 16:00
Поділитись:

Смакота пропонує рецепт смачної кабачкової ікри в пароварці. Такий рецепт можна назвати – лінивою кабачковою ікрою. Просто закинути помиті овочі в пароварку та довести до готовності, подрібнити блендером та додати спеції – ікра готова!

Рецепт приготування кабачкової ікри у пароварці

  • кабачок - 1 штука (приблизно 2,5 кг в неочищеному вигляді).
  • цибуля - 2 штуки.
  • морква - 3 штуки.
  • помідор - 2 штуки.
  • сіль - 2 ч.л.
  • цукор - 4 ч.л.
  • перець чорний.
  • лист лавровий - 1 штука.
  • олія - 2 ст.л.

Беремо найбільший кабачок, чистимо, ріжемо на 4 частини, видаляємо насіння. (Пропорції компонентів можна варіювати за смаком). Чистимо цибулю та моркву, викладаємо в пароварку, туди ж кладемо помиті помідори, очищені кабачки. Включаємо пароварку на 1 годину 15 хв.

Коли пароварка вимкнеться, викладаємо всі овочі на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Знімаємо шкірку з помідора. Далі пробиваємо всі овочі блендером, додаємо сіль цукор спеції (якщо густо можна додати рідину, що стекла з овочів), олію, доводимо до кипіння постійно помішуючи.

Абсолютно дієтична ікра готова.

Смачного!

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро