Догори
Дати відгук

Корисний напій, який лікарі рекомендують пити людям старше 40 років

Цей смачний напій сприяє поліпшенню пам’яті та налагоджує кровообіг.

1 хв на прочитання31 Жовтня 2023, 06:50
Лікарі назвали напій для здоров'я який варто пити людям старше 40 років Лікарі назвали напій для здоров'я який варто пити людям старше 40 років
Поділитись:

Какао – це еліксир вічної молодості практично для всіх вікових груп, починаючи з дитинства і до людей похилого віку.

Фахівці в галузі харчування дійшли висновку, що какао – не тільки смачний і зігріваючий напій: це чудовий засіб для підняття настрій та підвищення життєвого тонусу, а також відмінний імуностимулятор.

Цей смачний напій сприяє поліпшенню пам’яті, налагоджує кровообіг і навіть нормалізує рівень холестерину в крові. Какао – напій дарує відчуття тепла та затишку.

Безумовно, какао-боби є лідером за вмістом корисних мікроелементів; в ньому міститься цинк – дуже важливий елемент для виробництва білка та підтримки жіночого здоров’я.

Також у какао-бобах містяться корисні жири (близько 15%) та вуглеводи (близько 7%), а ще вони містять чисті антиоксиданти та клітковину.

Нещодавно вчені виявили, що в какао-бобах міститься такий елемент як епікатехін. Це та речовина, яка допомагає організму боротися з онкологією та діабетом, а також запобігає інфарктам та інсультам.

За результатами дослідження американських учених какао не призводить до ожиріння, а навіть навпаки – сприяє звільненню від зайвих кілограмів, тому що при його вживанні насичення настає швидше, ніж від чаю (зеленої чи чорної), або кави.

Експерти дійшли висновку, що какао краще вживати у першій половині дня. У какао – бобах міститься меланін, що сприяє униканню вашої шкіри негативного впливу ультрафіолету; меланін також запобігає сонячним опікам і зберігає молодість і пружність тканин.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.