Догори
Дати відгук

Хрусткий салат на зиму з банальної капусти: рецепт, легкий у приготуванні

З капустою просто змішуємо інші овочі й отримуємо красиву зимову закуску.

1 хв на прочитання26 Липня 2022, 07:40
Поділитись:

Цей рецепт дуже простий і легкий у приготуванні — фактично з капустою просто змішуються інші овочі, але виходить дуже смачно й оригінально.

Інгредієнти:

капуста — 1.5 кг;

буряк і морква — по 300 г;

часник — 8 зубчиків;

сіль — 2 ст. л;

цукор — 4 ст. л;

оцет 9% — 100 мл;

лавровий лист — 3 шт.;

олія соняшникова — 100 мл;

перець горошком — 15 шт.;

вода — 500 мл.

Приготування.

Моркву і буряк натерти на грубій терці, капусту пошаткувати і змішати овочі. Часник дрібно порізати.

У каструлю влити воду, всипати сіль і цукор, покласти лавровий лист і перець горщиком.

Довести до кипіння, влити оцет і додати часник, знову довести до кипіння і вимкнути.

Вилити киплячий маринад у капусту з овочами і перемішати.

Розкласти по банках, ущільнити і залити маринадом, накрити кришками.

Поставити в розігріту до 150 °С духовку і стерилізувати 15 хвилин.

Щільно закрутити кришками і залишити остигати.

Тепер залишається лише запросити друзів.

Також ми розповідали про консервовані цукіні зі смаком огірків: простий рецепт.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро