- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Хрусткі кабачки — простий рецепт
Хрусткі кабачки — простий рецепт
Із цього літнього овоча можна приготувати безліч смачних страв, проте частинку кабачків варто заготовити на зиму.
Сезон кабачків у розпалі. Із цього літнього овоча можна приготувати безліч смачних страв, проте частинку кабачків варто заготовити на зиму. Наприклад, можна дуже просто зробити хрусткі кабачки.
Інгредієнти нa банку 1,5 л:
кабачки;
кріп — парасолька;
часник 2 зубчики;
чорний і духмяний перець — по 3-4 горошини;
лимонна кислота — 0,5 ч. л.;
для заливки (на 1 л води) — 2 ст. л. цукру і 1 ст. л. солі
Приготування.
Кабачки ретельно вимити, а потім нарізати довільно.
Β чисті, простерилізовані банки покласти кріп, щільно покласти шматочки кабачків і залити крутим окропом до берегів, накрити простерилізом.
Через 20 хв злити воду в каструлю та додати сіль і цукор.
У банки, де залишилися кабачки, покласти часник, чорний і духмяний перець, лимонну кислоту в банки, можна трохи більше половини чайної ложки покласти).
Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.