Догори
Дати відгук

Холодна заправка з перцю: простий рецепт із двох інгредієнтів

Додає свіжого, пікантного смаку — справжній запах літа у ваших стравах.

1 хв на прочитання13 Серпня 2022, 00:43
Поділитись:

Така заправка зберігається у холодильнику 3-4 місяці. Чудовий маринад для запікання м’яса, до макаронів. Дуже смачним виходить запечене в цій приправі сало. В якості заправки до тушкованих чи печених курячих крил — просто неперевершено. Можна додавати в різні супи, борщі, але важливо не пересолити, бо приправа достатньо солона. Додає свіжого, пікантного смаку — справжній запах літа у ваших стравах.

Інгредієнти:

очищений болгарський перець — 5-6 кг;

сіль не йодована — 1 кг.

Приготування.

Перець перекрутити через м’ясорубку, додати сіль, перемішувати доти, доки сіль розтане.

Розлити у банки, закрити пластмасовими кришками, поставити у холодильник.

Також ми розповідали, як приготувати салат з огірків на зиму.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Як працює система торгівлі квотами на викиди
Міндовкілля відновить систему моніторингу, звітності та верифікації викидів парникових газів
2 хв на прочитаннягодина тому
ФОТО: ілюстративпе
Україна інтегрується до міжнародної системи боротьби з ННН-рибальством
1 хв на прочитання2 години тому
ФОТО: лінія електропередач / Укрінформ
Міненерго заохочує бізнес розвивати модель постачання електроенергії
1 хв на прочитання3 години тому
Гріндавік. Зображення згенеровано ШІ
Вже всьоме за рік: вражаючі кадри виверження вулкана в Ісландії (ВІДЕО)
1 хв на прочитання4 години тому
Якщо залишилися зайві бетонні блоки: креативні ідеї (ФОТО)
2 хв на прочитання10 годин тому
Вигоріла площа Майорки, Менорки й Ібіци разом: лісові пожежі у 2023-му завдали найбільшої шкоди Європі
1 хв на прочитання11 годин тому
Критична ситуація з опалювальним сезоном у Кривому Розі, – Мінрозвитку
1 хв на прочитанняВчора
Італія допомагатиме Україні відновлювати енергетику та залучати інвестиції для відновлення економіки
2 хв на прочитанняВчора