- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Холодна заправка з перцю: простий рецепт із двох інгредієнтів
Холодна заправка з перцю: простий рецепт із двох інгредієнтів
Додає свіжого, пікантного смаку — справжній запах літа у ваших стравах.
Така заправка зберігається у холодильнику 3-4 місяці. Чудовий маринад для запікання м’яса, до макаронів. Дуже смачним виходить запечене в цій приправі сало. В якості заправки до тушкованих чи печених курячих крил — просто неперевершено. Можна додавати в різні супи, борщі, але важливо не пересолити, бо приправа достатньо солона. Додає свіжого, пікантного смаку — справжній запах літа у ваших стравах.
Інгредієнти:
очищений болгарський перець — 5-6 кг;
сіль не йодована — 1 кг.
Приготування.
Перець перекрутити через м’ясорубку, додати сіль, перемішувати доти, доки сіль розтане.
Розлити у банки, закрити пластмасовими кришками, поставити у холодильник.
Також ми розповідали, як приготувати салат з огірків на зиму.