- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Гратен з цвітної капусти з куркою: новий, цікавий рецепт
Гратен з цвітної капусти з куркою: новий, цікавий рецепт
Запікати 20 хв і подавати гарячим.
Якщо ви шукаєте новий та цікавий овочевий рецепт – пропонуємо спекти гратен з цвітної капусти з куркою. Цю страву можна приготувати також без м’яса чи додати інші овочі, час приготування яких приблизно такий самий, як, наприклад, броколі чи капусту романеско.
- 1 головка цвітної капусти
- 350 гр курячого філе
- 2 картоплини
- 100 мл молока
- 100 мл густих вершків або сметани
- 50 гр потертого пармезану
- 1 ст. л. оливкової олії
- сіль, перець
1
Нагріти духовку до 180 градусів
2
Цвітну капусту розділити на суцвіття, помити. Картоплю почистити, нарізати кружальцями.
3
Відварити овочі в кип’ячій воді протягом 7 хв.
4
За той час обсмажити в оливковій олії нарізане кубиками куряче філе до золотистого кольору.
5
Змішати вершки (сметану) з молоком. Посолити, поперчити.
6
У форму для гратену викласти шарами картоплю, курку і цвітну капусту. Залити вершковою сумішшю та притрусити пармезаном. Запікати 20 хв і подавати гарячим.