Догори
Дати відгук

Готується легко і просто: гострий салат на зиму «Мадам Морквина»

Смачний салат із найдоступніших продуктів.

1 хв на прочитання30 Серпня 2022, 00:37
Поділитись:

Коли гарно вродила дрібна морква, можна приготувати на зиму гостренький салат.

Інгредієнти:

морква — 2 кг;

болгарський перець — 300 г;

часник — 100 г;

томатна паста — 400 г;

цукор — 150 г;

сіль — 2 ст. л.;

соняшникова олія — 250 мл;

оцет 9 % — 100 мл;

чорний мелений перець — ½ ч. л.

Приготування.

Овочі почистити. Моркву натерти на великій тертці. Часник натерти на дрібній тертці або пропустити через прес. Болгарський перець порізати тонкою соломкою.

Усі інгредієнти з’єднати, перемішати, поставити на вогонь і, помішуючи, тушкувати 40 хвилин з моменту закипання.

Розкласти салат у стерильні банки, закрутити стерильними кришками. Закутати до повного охолодження.

Зберігати в темному, прохолодному місці.

Також ми розповідали про найсмачнішу баклажанну ікру на зиму.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
ФОТО: ілюстративне
Вісім суден із 200 тис. тонн української пшениці застрягли в єгипетських портах
1 хв на прочитанняВчора
Аграрне підприємство сплатило 70 млн грн податків після перевірки ДПС
Податковий контроль в агробізнесі: провідне підприємство сплатило 70 млн грн після перевірки ДПС
1 хв на прочитанняВчора
Фото: скріншот з відео
Неймовірно смачна квашена капуста з медом: рецепт, який зберігає твердість
1 хв на прочитанняВчора
Фото: utb.llc
Соняшникова олія дорожчає на тлі обмеженої пропозиції
3 хв на прочитання22 Жовтня 2025
У Лондоні пограбували фуру з українським вином Chateau Chizay (ФОТО)
1 хв на прочитання22 Жовтня 2025
В Україні розпочався аудит для відкриття ринку яловичини Великої Британії
1 хв на прочитання22 Жовтня 2025
Верховна Рада проголосувала за присвоєння звання Героя України фермеру Олександру Гордієнку
1 хв на прочитання21 Жовтня 2025
Україна стала офіційним членом Генеральної комісії з рибальства у Середземномор’ї
1 хв на прочитання21 Жовтня 2025