Догори
Дати відгук

Готується легко і просто: гострий салат на зиму «Мадам Морквина»

Смачний салат із найдоступніших продуктів.

1 хв на прочитання30 Серпня 2022, 00:37
Поділитись:

Коли гарно вродила дрібна морква, можна приготувати на зиму гостренький салат.

Інгредієнти:

морква — 2 кг;

болгарський перець — 300 г;

часник — 100 г;

томатна паста — 400 г;

цукор — 150 г;

сіль — 2 ст. л.;

соняшникова олія — 250 мл;

оцет 9 % — 100 мл;

чорний мелений перець — ½ ч. л.

Приготування.

Овочі почистити. Моркву натерти на великій тертці. Часник натерти на дрібній тертці або пропустити через прес. Болгарський перець порізати тонкою соломкою.

Усі інгредієнти з’єднати, перемішати, поставити на вогонь і, помішуючи, тушкувати 40 хвилин з моменту закипання.

Розкласти салат у стерильні банки, закрутити стерильними кришками. Закутати до повного охолодження.

Зберігати в темному, прохолодному місці.

Також ми розповідали про найсмачнішу баклажанну ікру на зиму.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Скріншот відео Sotheby's
Найдорожчий банан у світі продали на аукціоні за 6,2 млн доларів: ось що вирішив зробити новий власник (ФОТО)
2 хв на прочитання37 хвилин тому
ФОТО: ілюстративне
Кабмін на засіданні ухвалив низку рішень у сфері спорту та захисту довкілля
1 хв на прочитаннягодина тому
ФОТО: ілюстративне
До кінця листопада потужні магнітні бурі не прогнозують
1 хв на прочитання2 години тому
Зображення згенеровано ШІ
Спонсор кампанії Трампа хоче купити «Північний потік-2», аби дати США важелі впливу на переговори щодо долі України
1 хв на прочитання3 години тому
Переміщення диких тварин будуть моніторити через бездротові технології
1 хв на прочитання3 години тому
У США можуть заборонити поширені ліки проти застуди
1 хв на прочитання4 години тому
Погода здивує: синоптики прогнозують аномальний грудень
1 хв на прочитання6 годин тому
Україна та Азербайджан поглиблюють співпрацю у питаннях захисту довкілля
1 хв на прочитання7 годин тому