Догори
Дати відгук

Джем зі сливи з волоськими горіхами — дуже простий рецепт

Не вимагає особливих кулінарних навичок, натомість результат вражаючий.

1 хв на прочитання03 Серпня 2024, 20:42
Фото: Телеграм-канал «Дача. Сад та город» Фото: Телеграм-канал «Дача. Сад та город»
Поділитись:

Рецепт джему зі сливи з волоськими горіхами простий і не вимагає особливих кулінарних навичок, а результат вразить вас і ваших близьких.

Інгредієнти:

слива — 1 кг;

волоські горіхи — 100 г;

вода — 1,2 склянки;

цукор — 900 г.

Приготування.

Горіхи залити окропом хвилин на 10.

Зі слив видалити кісточки, додати води і варити до пом'якшення (хвилин 10), потім додати цукор і горіхи, замішати і варити до готовності на маленькому вогні ще хвилин 40.

Гарячий джем розлити по банках і закрити.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
На Житомирщині запустили гігантський завод з переробки конопель. Фото: Міністерство економіки України
На Житомирщині запрацювало найбільше в Україні підприємство з переробки промислових конопель
2 хв на прочитання6 годин тому
Фото: Максим Нікітін
Бісквітний рулет із повидлом нашвидкуруч — рецепт із розряду «гості на порозі»
1 хв на прочитання8 годин тому
Арешт зернового терміналу на Одещині: майно передано АРМА. Фото: БЕБ України
В Україні заарештовано зерновий морський термінал відомого бізнесмена
2 хв на прочитанняВчора
Ліквідація нарколабораторії на Івано-Франківщині: злочинці отримали вирок. Фото: Івано-Франківська обласна прокуратура
На Прикарпатті засуджено наркоділків, які вирощували коноплю на десятки мільйонів євро
2 хв на прочитанняВчора
Салат із печінки тріски зі свіжими овочами — готується дуже швидко та легко
1 хв на прочитанняВчора
Салат з курячим філе та кукурудзою — більше не потрібно думати, що приготувати на обід чи вечерю
1 хв на прочитання16 Травня 2025
ВР підтримала законодавчі ініціативи щодо стимулювання економічного розвитку галузі рибного господарства
1 хв на прочитання15 Травня 2025
Салат із куркою та сухариками — легкий, але святковий, і готується нашвидкуруч
1 хв на прочитання15 Травня 2025