Догори
Дати відгук

Дієтолог розповів, які продукти можна їсти на ніч

Основне — знати міру.

1 хв на прочитання18 Жовтня 2021, 23:24
Фото:
UkrMedia Фото: UkrMedia
Поділитись:

Дієтологи запропонували список продуктів, які не нашкодять організму, якщо перекусити навіть після 21:00. З'ясувалося, що нічні перекуси можна зробити корисними, якщо обирати правильні продукти. Про це пише huffpost.com.

Які продукти можна їсти на ніч:

  • Сир із низьким вмістом жиру та сухарі.
  • Горіхи.
  • Фрукти (апельсин, яблуко, грейпфрут, авокадо).
  • Кисломолочні продукти (кефір, знежирений кисломолочний сир чи натуральний йогурт).
  • Попкорн без олії.

Варто не забувати, що ці перекуси не шкодять організму, якщо вживати їх контрольовано та невеликими порціями. 

«Намагайтеся обмежити кількість оброблених солодких продуктів, адже вони підвищують рівень цукру в крові, — сказав дієтолог Аль Бочі. — Крім того, намагайтеся уникати жирної, смаженої, гострої або кислої їжі або кофеїну, які можуть спричинити печію, обирайте більш нейтральні закуски».

Нагадаємо, що використовуючи чайну ложку, люди споживають на 8 % менше каші, ніж орудуючи десертною.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Фото: «Здорові люди»
Чи можна використовувати тканинну маску для обличчя повторно: розповідає косметолог
3 хв на прочитання4 години тому
Ужгород: школи на дистанційному навчанні через ГРВІ
Школи Ужгорода переходять на дистанційне навчання через спалах ГРВІ
1 хв на прочитанняВчора
Поліція затримала втікача з медустанови у Києві
Поліція оперативно затримала втікача з медустанови у Києві
1 хв на прочитанняВчора
Пилова буря в Україні: прогноз забруднення повітря на 12 лютого 2025
Нова пилова буря насувається на Україну: найбільше постраждає Житомир
1 хв на прочитанняВчора
Як тверді частинки підвищують ризик розвитку деменції: розповідають науковці
7 хв на прочитанняВчора
Україна розпочала скринінг законодавства щодо захисту прав споживачів для вступу в ЄС
1 хв на прочитанняВчора
Навіть одне куряче яйце на тиждень знижує ризик смерті від серцевих захворювань: що з’ясували науковці
2 хв на прочитанняВчора
Ні вища освіта, ні володіння технологіями, ні аналітичні здібності: науковці з'ясували, хто схильний до дезінформації
4 хв на прочитанняВчора
Більше з GreenPost