Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Діти в саду: чому і де варто виділити невелику ділянку, де вони зможуть зайнятися вирощуванням рослин (ФОТО)

Діти в саду: чому і де варто виділити невелику ділянку, де вони зможуть зайнятися вирощуванням рослин (ФОТО)

Сад — місце для відкриттів і експериментів.

1 хв на прочитання27 Березня 2024, 07:32
Фото: Телеграм-канал «Дача. Сад та город» Фото: Телеграм-канал «Дача. Сад та город»
Поділитись:

У світі, де діти оточені технологіями й електронікою, важливо навчити їх цінувати природу. Садова ділянка для маленьких садівників — це не лише простір для вирощування рослин, а й куточок для відкриття світу природи та власних можливостей. Поділіться з ними радістю спостереження за ростом рослин, захопіть їх інтересом до різноманітності флори та пізнанням секретів садівництва. Дозвольте їм відчути себе малими магістральними садівниками, які розвивають зерно інтересу до природи та збирають врожаї своєї праці з радістю. Телеграм-канал «Дача. Сад та город» радить, як це краще організувати.

Отже, якщо в родині є діти, на території біля будинку варто виділити невелику ділянку, де вони зможуть зайнятися вирощуванням рослин. Невеликий власний сад може стати головним літнім захопленням для дитини. Це — і простір для експериментів, і місце для відпочинку та ігор, і джерело нових знань.

Фото 1/5

Дитяча клумба чи грядка має розташовуватися на очах у дорослих, але не на прохідному місці. Її варто розмістити недалеко від дитячого майданчика для ігор — так дитина частіше згадуватиме про її існування. Але з таким розрахунком, аби м'яч або інша іграшка, що випадково відлетів, не пошкодили рослини.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко
Більше з GreenPost