- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Чудовий варіант для гостроти і аромату ваших страв: помідори квашені з часником
Чудовий варіант для гостроти і аромату ваших страв: помідори квашені з часником
Ось як можна приготувати квашені помідори з часником
Квашені помідори з часником - це чудовий варіант консервації, який додасть гостроти і аромату вашим стравам.
Ось як можна приготувати квашені помідори з часником:
3 кг зелених помідорів, 3 скл. подрібненої зелені селери, 4-5 головок часнику, 3 ст. л. солі, 3 л води, 0,5 пекучого червого перцю.
Помідори на 5 хв. залити окропом , відцідити, а тоді протягом 25 хв. потримати у холодній воді. Підготовлені помідори розрізати навпіл і викласти у скляний чи керамічний посуд(підійде також емальований). Кожен шар помідорів перекладати подрібненою зеленню, дрібно порізаним часником і перцем.
Воду закип’ятити із сіллю, охолодити й відваром залити помідори. Покласти зверху невеликий гніт і залишити в прохолодному місці.
Більше новин читайте на GreenPost.