Догори
Дати відгук

Чудовий варіант для гостроти і аромату ваших страв: помідори квашені з часником

Ось як можна приготувати квашені помідори з часником

1 хв на прочитання15 Травня 2024, 19:35
Помідори квашені з часником Помідори квашені з часником
Поділитись:

Квашені помідори з часником - це чудовий варіант консервації, який додасть гостроти і аромату вашим стравам.

Ось як можна приготувати квашені помідори з часником:

3 кг зелених помідорів, 3 скл. подрібненої зелені селери, 4-5 головок часнику, 3 ст. л. солі, 3 л води, 0,5 пекучого червого перцю.

Помідори на 5 хв. залити окропом , відцідити, а тоді протягом 25 хв. потримати у холодній воді. Підготовлені помідори розрізати навпіл і викласти у скляний чи керамічний посуд(підійде також емальований). Кожен шар помідорів перекладати подрібненою зеленню, дрібно порізаним часником і перцем.

Воду закип’ятити із сіллю, охолодити й відваром залити помідори. Покласти зверху невеликий гніт і залишити в прохолодному місці.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро