Бриз із Гаваїв: поке-боули з тунцем
Рецепт, що перенесе вас на тропічні острови.

Поке — традиційна гавайська страва, яка поєднує свіжість, смак і користь. Це неначе конструктор, де кожен може створити власну ідеальну композицію.
Інгредієнти.
тунець (бажано свіжий) — 200 г;
готовий рис для суші — 100 г;
огірок — ½;
авокадо — ½;
соєві боби — 100 г;
морква — ½;
соєвий соус — 2 ст. л.;
рисовий оцет — 1 ст. л.;
кунжутна олія — 1 ч. л.;
насіння кунжуту та зелена цибуля — для подачі.
Приготування.
Тунець нарізати кубиками. Приготувати маринад, змішавши соєвий соус, рисовий оцет і кунжутну олію. Замаринувати тунець на 15 хвилин.
Огірок, авокадо та моркву нарізати соломкою або ж кубиками. Едамаме відварити.
У глибоку миску викласти рис, зверху красиво розкласти маринований тунець та овочі.
Посипати все кунжутом і зеленою цибулею. Подавати одразу ж.
Більше рецептів читайте на GreenPost.



