- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Бананове морозиво з какао: простий рецепт лише з двох інгредієнтів
Бананове морозиво з какао: простий рецепт лише з двох інгредієнтів
Готове морозиво можна подавати відразу.
Приготувати бананове морозиво вдома не просто, а дуже просто. Банани для приготування повинні бути максимально стиглими або навіть перезрілими — такі плоди солодші й ароматніші. Какао має бути темним, з високим відсотком жирності, щоби смак був по-справжньому шоколадним.
Інгредієнти:
банан — 2 шт.;
какао-порошок — 1 ст. ложка.
Приготування.
Очистити банан і нарізати його тонкими скибочками (товщина не важлива, але що тонше нарізати банан, то швидше він замерзне).
Скибочки банана викласти одним шаром на піддон для заморозки (піддоном може служити будь-яка плоска тарілка або дошка). Деко для заморожування можна попередньо застелити пергаментом або плівкою, так буде легше відокремити заморожені банани від поверхні. Помістити банани в морозилку на 3-4 години або на ніч.
Помістити заморожені банани в чашу кухонного комбайна. Додати какао.
Подрібнити банани в комбайні до отримання кремоподібної маси.
Спочатку маса буде схожа на крихту, тому час від часу потрібно зупиняти комбайн і лопаткою зішкрібати масу зі стінок і дна чаші.
Вже за кілька хвилин крихта перетворюється на гладке шоколадне морозиво!
Готове морозиво можна подавати відразу, а можна перекласти в посудину з щільною кришкою і відправити на зберігання в морозилку.
Також ми писали про швидкі батончики баунті.