- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Антрекот у духовці в фользі — простий рецепт
Якщо ви хочете приготувати щось новеньке на гаряче, можна спробувати цей простий рецепт антрекота в духовці у фользі. М'ясо виходить дуже соковитим, м'яким і смачним.
Апетитний і соковитий шматочок м'яса в пікантному й дуже смачному соусі — це чудовий варіант для обіду чи вечері. Рецепт приготування антрекота в духовці у фользі можна варіювати за смаком, використовуючи улюблені спеції та добавки для маринаду.
Інгредієнти:
антрекот свинячий — 500 г;
гірчиця в зернах — 1 ч. л.;
сіль — 1 дрібка;
перець — 1 дрібка;
сік лимона — 1 ст. л.;
соєвий соус — 1 ч. л.;
спеції — 1 дрібка;
мед — 1 ч. л.
Приготування.
Вимити під проточною водою й обсушити шматочок свинини. Розрізати на 2-3 частини — залежно від товщини.
В рецепт приготування антрекота в духовці у фользі можна використовувати абсолютно будь-який маринад на смак. У зазначеному випадку — це сіль, перець, коріандр, змішані з гірчицею, соєвим соусом і медом. Також можна додати трохи лимонного соку. Все ретельно перемішати.
М'ясо відправити в маринад, накрити харчовою плівкою та поставити в холодильник мінімум на 1 годину. Потім акуратно перекласти антрекот на лист фольги разом із маринадом.
Ретельно загорнути береги, щоб сік не витікав в процесі приготування, і поставити м'ясо в розігріту духовку.
Запікати антрекот у духовці в фользі близько 20-30 хвилин, а потім розгорнути фольгу та підрум'янити верх. Подавати страву до столу можна з соусом або гарніром.
Більше новин читайте на GreenPost.