- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Американський гарбузовий пиріг — чудово підходить для сімейних свят і чаювань
Американський гарбузовий пиріг — чудово підходить для сімейних свят і чаювань
Став символом святкових страв у США.
Американський гарбузовий пиріг — це класичний десерт, що відзначає своїм неповторним смаком і ароматом осінь. Цей пиріг, що став символом святкових страв у США, чудово підходить для сімейних свят і чаювань.
Інгредієнти:
масло вершкове — 130 г;
борошно пшеничне — 250 г;
яйце — 1 шт.;
цукор — 50 г;
ванільний цукор — ½ ч. ложки;
пюре гарбузове — 300 г;
згущене молоко — 320 г;
яйця — 2 шт.;
кориця мелена — ½ ч. ложки;
мускатний горіх мелений — ½ ч. ложки;
ванільний цукор — 1 ч. ложка;
сіль — 1 дрібка.
Приготування.
Холодне вершкове масло нарізати кубиками та всипати до нього борошно.
Розтерти борошно з олією в крихту.
Додати одне яйце, ванільний і звичайний цукор.
Замісити липке тісто.
Поставити тісто в холодильник.
Приготувати гарбузове пюре.
Ввімкнути духовку для розігріву до 200 °C.
До гарбузового пюре додати згущене молоко. Перемішати.
Вбити яйця, всипати корицю, мускатний горіх, сіль і ванільний цукор.
Перемішати віничком.
У форму для випікання викласти тісто та розрівняти, формуючи бортики.
Викласти на тісто начинку.
Випікати пісочний пиріг із гарбузом у духовці при 200 °C 15 хвилин. Потім зменшити температуру до 180 °C та випікати пиріг ще 40 хвилин.
Готовому американському пирогу з гарбузом дати повністю охолонути.
Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.