Вверх
Дать отзыв

У Києві на ВДНГ відновлюють унікальну оранжерею

Потрапити до зеленого оазису на ВДНГ кияни та гості столиці зможуть вже через три місяці.

1 мин на прочтение01 Марта 2021, 11:10
Розпочалася реконструкція оранжереї на ВДНГ, яка завершиться на початку літа Розпочалася реконструкція оранжереї на ВДНГ, яка завершиться на початку літа
Поделиться:

Днями завершився другий етап відновлення оранжереї на київському ВДНГ. Про це повідомили на сторінці Національного комплексу в Facebook.  

«Другий етап перевтілення оранжереї. Стару систему опалення повністю демонтовано. На черзі — реконструкція каркасу з використанням монолітного полікарбонату. Ці роботи дадуть змогу зменшити втрати тепла», — йдеться у повідомленні. 

«Завдяки ремонтним роботам вдасться зберегти унікальні екземпляри екзотичних рослин і нарешті відкрити локацію для всіх охочих», — каже гендиректор ВДНГ Євген Мушкін.

За його словами, усього під час свого відновлення оранжерея пройде шість етапів. У приміщенні вже позбулися від старого непотребу, звільнили від сміття та барикад третій вхід з аркою.

Мушкін сподівається, що через три місяці відновлена оранжерея відкриє свої двері для киян і гостей столиці. До слова, оранжерея на ВДНГ навіть без реконструкції приваблювала своїм занедбаним і таємничим виглядом фотографів і моделей, які шукали оригінальні локації. Як правило, поблизу арки фільмували готичні сюжети.

Як ми писали раніше, рейдерське захоплення трапляється не тільки з великими підприємствами, елеваторами та приватними господарствами. У жовтні стало відомо, що підприємці хочуть привласнити шмат території ВДНГ. 

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.

Больше из GreenPost
Лесной сектор Экопроект Германия и Украина
Украина и Германия приступают к разработке нового экологического проекта для лесного сектора
2 мин на прочтение59 минут назад
Плохой холестерин Полезные овощи Питание
5 овощей, снижающих уровень плохого холестерина
2 мин на прочтение2 часа назад
Изображение создано ИИ
Минздрав вынес на общественное обсуждение проект порядка предоставления услуг по амбулаторному лечению туберкулеза на первичке
2 мин на прочтение3 часа назад
Оформление инвалидности Разоблачили группу Медиков поддельные Документы
50 тысяч гривен за оформление инвалидности: во Львовской области разоблачили группу медиков, зарабатывавших на документах
1 мин на прочтение3 часа назад
Посадите реальное дерево онлайн: экс-политзаключенный из Беларуси запустил необычное приложение для спасения планеты
4 мин на прочтение4 часа назад
Экоактивистам, в центре Берлина облившим Бранденбургские ворота краской, дали условный срок
2 мин на прочтение5 часов назад
Десерт со вкусом детства: как приготовить шоколадную колбасу
1 мин на прочтение5 часов назад
Завладение землей на 291 млн грн: НАБУ разоблачили разоблачили министра агрополитики и задействованных в схеме должностных лиц
2 мин на прочтение6 часов назад