Догори
Дати відгук

Зеленський розгляне дві петиції про скасування карантину та «примусової» вакцинації

Ми вас підтримали на виборах — підтримайте тепер і Ви нас.

1 хв на прочитання14 Грудня 2021, 12:42
 Карантин Карантин
Поділитись:

Дві електронні петиції, опубліковані на сайті глави держави. Звернення вже підписали понад 25 тисяч громадян, їх  статус наразі «на розгляді».

«Ми вимагаємо повністю скасувати карантин, безглуздий масковий режим та вакцинацію, яка вже стала примусовою для деяких верств населення. Залишити тільки вакцинацію для охочих і лише на платній основі. Також ми вимагаємо не вести статистику та не згадувати у новинах про коронавірус. Вже давно й так зрозуміло, що цим нами намагаються маніпулювати даними про хворих і померлих, які не відповідають дійсності», — зазначено в петиції Юрія Ахрамейка, зареєстрованій на сайті 27 вересня. За цей період вона набрала 25 444 підписів.

Другу петицію було створено 23 вересня Дмитром Зінькевичем. Під нею підписався 25 121 українець. Автор звернення також просить скасувати вакцинацію в Україні. 

«Прошу заборонити примусову вакцинацію населення. Не повинно бути того, що люди вакцинуються простроченими вакцинами під страхом звільнення з роботи або неотримання заробітної плати. Прошу президента та міністра охорони здоров'я надати людям право обирати, чи хочуть вони вакцинуватися, чи ні. Ми вас підтримали на виборах — підтримайте тепер і Ви нас», — зазначено у петиції.

Відомо, що зареєструвати на сайті президента звернення до глави держави може будь-який українець. Якщо звернення підпишуть понад 25 тисяч громадян, його передають на розгляд президента Володимира Зеленського.  

Нагадаємо, Володимир Зеленський підписав петицію, яка зобов’язує його зупинити дію актів Кабміну про встановлення карантину.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.