Запечені човники з кабачків із куркою та грибами — просто, смачно й незвично

1 хв на прочитання12 Червня 2024, 01:21
Фото: «Їжа легко»

Сезон кабачків — це можливості для кулінарних експериментів.

Сезон кабачків уже почався, що відкриває безліч можливостей для кулінарних експериментів. Наприклад, запечені човники з кабачків із куркою та грибами — це не лише смачний, а й нетривіальний спосіб приготування цього овоча.

Інгредієнти:

кабачки — 3 шт.;

куряче філе — 1 шт.;

гриби — 250 г;

сир — 120 г;

цибуля — 1 шт.;

сіль за смаком;

перець чорний мелений — за смаком;

кріп — за смаком;

огірок — ½ шт.

Приготування.

Розрізати кабачки вздовж на дві половинки і видалити м'якоть. Виходять порожні човники.

Дрібно нарізати гриби, цибулю, м'якоть кабачків. Куряче філе пропустити через м'ясорубку.

Обсмажити на попередньо розігрітій сковороді гриби із цибулею.

На великій тертці натерти сир.

У мисці змішати гриби з цибулею, м'якоть кабачків, куряче філе та половину сиру.

Закласти начинку в човники і зверху посипати сиром, що залишився.

Поставити в попередньо нагріту духовку на 220 °С на 30 хвилин.

Посипати готові човники кропом і декорувати огірком на шпажці у вигляді вітрила.

Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: