Догори
Дати відгук

Запечена картопля з ковбасками у вершках — дуже простий і смачний рецепт

Цей делікатес можна приготувати легко та швидко.

1 хв на прочитання12 Березня 2024, 01:21
Фото: «Їжа легко» Фото: «Їжа легко»
Поділитись:

Запечена картопля з ковбасками у вершках — один із найпростіших і водночас неймовірно смачних рецептів. Цей делікатес можна приготувати легко та швидко.

Інгредієнти:

картопля — 6-7 шт.;

цибуля ріпчаста — 1 шт.;

ковбаски мисливські — 4 шт.;

вершкове масло — 2 чайні ложки;

сіль за смаком;

перець чорний мелений — за смаком;

вершки — 1 склянка;

зелень петрушки — 2 гілочки.

Приготування.

Очистити картоплю та цибулю. Картоплю помити, порізати на середні кубики.

З ковбасок зрізати кінчики і нарізати на кружки завтовшки 0,5 см.

Цибулю нарізати на четвертинки.

На дно горщика покласти частину цибулі. Наступний шар — картопля, посолити, поперчити, додати ковбаски та лавровий лист.

Знову картопля та ковбаски. Посолити, поперчити. Залити горщик вершками, накрити горщики кришкою та поставити в духовку.

Розігріти духовку до 180 °С і залишити страву запікатися на 50 хвилин.

Помити зелень петрушки, обсушити та нарізати не крупно.

Дістати страву з духовки, присипати петрушкою і дати трохи охолонути.

Запечена картопля з ковбасками у вершках готова. Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost