Догори
Дати відгук

З капустою смачніше: секрети смачного фаршу та соковитих котлет

Не тільки смажитимемо, але й запікатимемо

1 хв на прочитання12 Жовтня 2022, 19:12
Поділитись:

У приготуванні котлет є багато секретів, про які не знає кожна господиня. Цей рецепт цікавий тим, що в процесі приготування ми не тільки смажитимемо, але й запікатимемо котлети. Самостійно приготуємо фарш та використаємо два види м’яса.

  • 300 г капусти;
  • 300 г яловичого фаршу;
  • 300 г курячого фаршу;
  • 1 цибулина;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1 столова ложка петрушки;
  • 0,5 чайної ложки паприки та чорного перцю;
  • 1 яйце;
  • 1 чайна ложка солі;
  • панірувальні сухарі;
  • олія.

Приготування:

Пропускаємо через м’ясорубку інгредієнти по черзі. Для початку пропускаємо капусту, додаємо до неї цибулю, потім часник, яловиче і куряче м’ясо.

Кладемо паприку, чорний перець та петрушку за бажанням. Потім розбиваємо одне яйце. Починаємо перемішувати усі інгредієнти руками до однорідності.

Відокремлюємо невеликий шматочок фаршу, що вийшов, і формуємо котлету. Обвалюємо в панірувальних сухарях.

Робимо так із усіма виробами.

На розігріту сковорідку з олією викладаємо котлети. Смажимо з двох боків до рум’яної скоринки.

Після їхньої готовності перекладаємо гарячі вироби на деко і накриваємо фольгою, загортаємо краї.

Тепер відправимо котлети до духовки, розігрітої до 200 градусів. Запікати потрібно близько 20 хвилин.

Котлети повністю готові, вони виглядають апетитно та дуже смачно пахнуть. Цей спосіб приготування дозволяє їм мати максимально насичений смак, що запам’ятовується. Спробувавши одного разу цей рецепт, ви знову і знову до нього повертатиметеся.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Кадрові перестановки в уряді: нові керівники у Держводагентстві та Міндовкілля
Кабмін провів кадрові зміни у Державному агентстві водних ресурсів та Міндовкілля
1 хв на прочитання6 годин тому
Фото: BILD
У Мадриді поліція виявила в ресторані м'ясо міських голубів, яке видавалося за качку по-пекінськи
1 хв на прочитання6 годин тому
Компенсація 25% на українську агротехніку: перелік оновлено до 13 000+ позицій. Фото ілюстративне
Програма компенсації агротехніки розширилась до понад 13 тисяч позицій
2 хв на прочитання11 годин тому
Фото: Максим Нікітін
Як оригінально пофарбувати яйця на Великдень — ТОП-3 простих ідей для всієї родини
2 хв на прочитання14 годин тому
У Європі посилюють заходи безпеки через поширення ящуру — не виключають, що він може мати штучне походження
1 хв на прочитання20 годин тому
На українському ринку з’явилися перші партії вітчизняних тепличних помідорів
1 хв на прочитанняВчора
Аномальне похолодання на Івано-Франківщині сповільнило темпи посівної кампанії
1 хв на прочитанняВчора
Аграрії Чернігівщини отримають 54 модульні зерносховища від Мінагрополітики та ФАО
2 хв на прочитанняВчора
Більше з GreenPost
Астропрогноз і гороскоп на 12 квітня 2025
Астропрогноз і гороскоп на 12 квітня 2025 року: день просвітлення і випробувань
6 хв на прочитання12 хвилин тому
Фото з відкритих джерел
Боротьба з наркотрафіком по-угорськи: чи допоможе подальше посилення і так драконівських законів?
4 хв на прочитання53 хвилини тому
Оновлення медрезерву: нові правила освіження ліків та інші рішення у соціальній і медичній сферах
Уряд прийняв рішення у соціальній та медичній сферах України
2 хв на прочитаннягодина тому
Косяк оселедця та скумбрії. Фото: Hinrich Bäsemann/picture alliance
Німці не радять їсти балтійський оселедець: ось які є застереження
3 хв на прочитання2 години тому
Кабмін вніс зміни до правил ремонту атомних енергоблоків та газового ринку
1 хв на прочитання3 години тому
Одружені люди втрачають розум — у прямому сенсі: ось що несподівано з’ясували науковці
2 хв на прочитання3 години тому
Кабмін посилює контроль за безпекою постачання електроенергії в Україні
1 хв на прочитання4 години тому
Може забрати до 300 000 життів, а збитки сягнуть майже половини ВВП країни: як Японія готується до мега-землетрусу
3 хв на прочитання5 годин тому