Догори
Дати відгук

Євро-2020 та Україна-Англія: трансляція матчу, вуличні локації Києва, Одеси, Львова. Дніпра, Харкова

Початок матчу - о 22:00 за київським часом.

5 хв на прочитання03 Липня 2021, 15:38
Євро-2020 та Україна-Англія Євро-2020 та Україна-Англія
Поділитись:

У суботу, 3 липня, збірна України вперше в історії зіграє у чвертьфіналі Чемпіонату Європи. Підопічні Андрія Шевченка в 1/4 фіналу Євро-2020 протистоятимуть національній команді Англії.

Поєдинок Україна - Англія відбудеться на "Стадіо Олімпіко" в Римі. Початок - о 22:00 за київським часом.

ТБ

У прямому ефірі протистояння української та англійської збірних можна буде подивитися на телеканалі "Україна".

Також гру в прямому ефірі покажуть телеканали "Футбол 1", "Футбол 2" та  сервіс "OLL TV!".

Вуличні локації та великі екрани КИЄВА

ТРЦ Gulliver

Де: Спортивна площа

Фан-зона Євро-2020 біля торгового центру Gulliver — місце, куди вже традиційно прийдуть київські вболівальники. На фасаді будівлі встановлено величезний світлодіодний екран, а для зручності поруч облаштують фудкорти і зону для перегляду. Під час матчу Україна — Швеція на Спортивній площі зібралися сотні уболівальників.

Залізничний вокзал

Де: Вокзальна площа, 1

Уже вдруге Центральний і Північний залізничні вокзали Києва надають пасажирам можливість, і не тільки, стежити за ходом Євро-2020. Цього разу матч транслюватимуть не тільки у вестибюлях, а й у залі очікування для військовослужбовців, і у залі очікування пасажирів Kyiv Boryspil Express.

Епіцентр на Оболоні

Де: вулиця Полярна, 20Д

Долучитися до футбольного духу вирішили і в Епіцентрі на Оболоні. Тут облаштують фан-зону з пуфиками і величезним екраном на фасаді магазину. Для розігріву запрошують подивитися матч Чехія — Данія о 19:00.

Фан-зона Atlas Weekend

Де: ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1, Східна сцена

Організатори Atlas Weekend Friends Edition вирішили не змушувати гостей вибирати між фестивальною атмосферою і футболом. Тому о 22:00 Східна сцена перетвориться на фан-зону Євро-2020.

Курені

Де: Паркова дорога, 14

Ще одна мультиподія чекає на гостей Куренів. У суботу тут виступить легенда німецького техно Кріс Лібінг. Після цього на великому екрані покажуть прямі трансляції матчів Чехія — Данія і Україна — Англія. Адже дивитися футбол танцюючи — теж варіант.

Вуличні локації та великі екрани Львова

Фан-зона біля університету Франка

Головна львівська фан-зона розташована у центрі міста навпроти університету імені Івана Франка. Для зручного перегляду матчів тут встановили вуличні меблі та великий екран.

У перерві між таймами або навіть під час матчу вболівальники матимуть можливість придбати їжу чи напої на кількох фудкортах. Для фанатів футболу, які прийдуть сюди з дітьми, встановили фотозони. Там можна пограти у настільний футбол чи скористатись послугами аквагриму.

Де знайти: вулиця Університетська, 1.

Вартість квитка: безкоштовно.

Фан-зона Lviv Fan Festival

У Львові до закінчення Євро-2020 триватиме Lviv Fan Festival. Фан-зону для вболівальників облаштували на концертному майданчику ENNIO Event Square. Для комфортного перегляду матчів тут встановили 3 великі екрани.

На Lviv Fan Festival фанати футболу можуть купити їжу чи напої. Для дітей тут передбачили ігрові зони. Окрім цього, у фан-зоні працює лаунж зона та VIP-бар.

Де знайти: вулиця Джерельна, 22.

Вартість квитка: звичайний квиток – 50 гривень, квиток у VIP-зону – 200 гривень.

Фан-зона на стадіоні "Україна"

На стадіоні "Україна" з нагоди Євро-2020 також облаштували велику фан-зону. Футбольна атмосфера стадіону чи не найкраще допоможе зануритись у гру української збірної. Безперечно, вболівальників неабияк потішить LED-екран, який тут встановили, адже він є найбільшим на Заході України.

Окрім цього, футбольні фанати зможуть взяти участь у конкурсах та насолодитись холодними напоями й смачними закусками. Водночас відвідувачі додатково отримають пів літра пива, квасу або води на вибір

Де знайти: вулиця Липова Алея, 5.

Вартість квитка: звичайний квиток – 50 гривень, квиток у VIP-ложу – 100 гривень.

Вуличні локації та великі екрани Дніпра

Повболівати за наших дніпряни зможуть на площі Героїв Майдану і в парку "Зелений Гай".

Фан-зону на Героїв Майдану розмістять на місці парковки. Все активності там почнуться з 1.:00. А сама трансляція матчу Україна - Англія транслюється на великому екрані ТЦ Passage. Поруч відкритий і фудкорт. З 18.00 рух транспорту на площі перекриють.

Друга локація - на галявині парку "Зелений Гай", де встановлять великий екран. Тут буде працювати фудкорт, але для комфорту з собою потрібно приносити підстилки і каремати. Вхід в обидві зони безкоштовний.

Роботу громадського транспорту в фан-зонах продовжують до 00.00.

Вуличні локації та великі екрани Одеси 

В Одесі головна фан-зона розташована біля стадіону "Чорноморець". Тут футбол показують на великому екрані, а вболівальники розміщаються просто на газоні.

Але це не означає, що дощ гостям страшний. Одесити мають план "Б" на випадок дощу - людей обіцяють пустити на стадіон і показувати футбол з екранів "Чорноморця".

Вуличні локації та великі екрани Харкова 

Харків'яни підтримати "синьо-жовту" команду зможуть в сквері на площі Свободи. Організатори поставили там безкоштовні спортивні атракціони, а також проводять з гостями квести і ігрові конкурси.

Нагадаємо, збірна України обіграла національну команду Швеції в додатковий час у матчі 1/8 фіналу Євро-2020 і вийшла до чвертьфіналу турніру. Основний час зустрічі на стадіоні «Гемпден Парк» у Глазго завершився з рахунком 1:1. В овертаймі перемогу нашій команді приніс Артем Довбик.

Як відомо матчі 1/4 фіналу Євро-2021 пройдуть 2 і 3 липня, півфінали — 6 і 7 липня. Матчу за третє місце не буде. Фінал чемпіонату Європи відбудеться 11 липня на «Вемблі».

 

 
 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.