- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Яловичина в духовці в сметані — вишукана страва французької кухні, яка готується досить просто з мінімальних продуктів
Яловичина в духовці в сметані — вишукана страва французької кухні, яка готується досить просто з мінімальних продуктів
Весь фокус у підливах і соусах.
Яловичина в духовці в сметані — це дуже смачна страва французької кухні, яка готується досить просто, і продукти для цього потрібні мінімальні.
За великим рахунком, французька кухня не відрізняється від іншої європейської кухні — весь фокус у підливах і соусах! І яловичина в духовці в сметані — це дуже смачне вершкове м'ясо, яке відрізняється за смаком завдяки своєму білому соусу.
Інгредієнти:
яловичина — 1 кг;
цибуля — 1-2 шт.;
печериці — 250 г;
сметана — 250 г;
борошно — 1-2 ст. л.;
сіль, перець — до смаку.
Приготування.
Нарізати м'ясо кубиками поперек волокон. Поставити на сильний вогонь сковорідку, розігріти й налити олії. Потім на самому сильному вогні обсмажити м'ясо, постійно перемішуючи, щоб у нього утворилась апетитна золота скоринка.
На іншій сковорідці до прозорості обсмажити нарізану цибулю.
Печериці нарізати і додати до цибулі. Постійно перемішуючи, трохи обсмажити.
У мисці змішати сметану та борошно. Якщо утворюються грудки, додати трохи води та як слід перемішати.
В посуді для випікання (або в сковорідці зі знімною ручкою) змішати м'ясо, цибулю з печерицями та залити все сметаною, розведеною окропом, накрити фольгою та відправити випікатися в духовку при 200 °С на 40-50 хвилин, потім зняти фольгу та запікати ще 10-15 хвилин.
Подавати м'ясо з овочами та свіжим багетом. Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.