Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Агро
  • Як скоротити процес приготування малосольних огірків: кулінарна хитрість

Як скоротити процес приготування малосольних огірків: кулінарна хитрість

Разом із куркою-гриль або шашликами вони розлітаються надзвичайно швидко.

1 хв на прочитання13 Липня 2024, 10:30
Приготування Малосольних огірків Кулінарна хитрість Лайфхак Приготування Малосольних огірків Кулінарна хитрість Лайфхак
Поділитись:

Важко знайти більш популярну літню закуску, аніж малосольні огірки. Разом із куркою-гриль або шашликами вони розлітаються надзвичайно швидко.

Маленька хитрість для швидкого соління

Існує багато варіантів приготування закуски: в пакеті, банці, розсолі, «гарячий» и «холодний» способи і ін. Кожен має свій улюблений рецепт приготування. Але є один цікавий момент, який дозволяє суттєво скоротити час маринування. Він полягає у заміні води для розсолу на мінералку.

Вуглекислий газ прискорює процес приготування малосольних огірків. Цю маленьку хитрість можна застосовувати і для маринування інших овочів.

Корисні поради

Для отримання ідеального смаку малосольних огірків не додавайте до маринаду оцет. Він перебиває натуральний смак.

Якщо ви хочете ще трохи пришвидшити процес, тоді виделкою або зубочисткою поколіть огірки. Як варіант, можна зробити невеликі надрізи ножем.

Щоб закуска була ще смачнішою та довше зберігалась, до розсолу додають суху гірчицю.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.