Як приготувати рулет “Баунті”: райської насолоди багато не буває
Оцінять всі, хто обожнює кокосову стружку та її аромат у смаколиках.
Якщо при слові “Баунті” ви згадуєте про рекламу з пальмами, океаном та білим пісочком, вам треба або у відпустку, або приготувати цей рецепт. Оцінять всі, хто обожнює кокосову стружку та її аромат у смаколиках.
Для приготування візьміть:
- 300 г печива
- 100 г цукру
- 150 г вершкового масла
- 40 г кокосової стружки
- 4 ст. л. какао-порошку
- 100 мл води
- 100 г цукрової пудри
⠀
Приготування
1. Розтоплене вершкове масло протягом 3-5 хвилин змішайте з цукровою пудрою. Потім додайте кокосову стружку і знову вимішайте. Печиво подрібніть у дрібну крихту за допомогою блендера або звичайної качалки.
2. Какао-порошок перемішайте віночком із крихтою печива. Цукор розтопіть в окропі та залийте рідиною суху суміш. Замішайте тісто ложкою і перекладіть на дошку, що застелена харчовою плівкою.
3. Розкачайте тісто у формі прямокутника. Зверху викладіть кокосову начинку і рівномірно ложкою розподіліть по тісту. Обережно поверніть рулет і залиште в холодильнику на 40 хвилин.
⠀
4. Готовий десерт посипте цукровою пудрою і наріжте тонкими шматочками. А якщо полити розтопленим шоколадом і примружити очі, то райська насолода — гарантована.
Більше новин читайте на GreenPost.