Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Агро
  • “Королівський” сніданок або обід із кабачків: найсмачніша страва із простих продуктів

“Королівський” сніданок або обід із кабачків: найсмачніша страва із простих продуктів

“Королівська яєчня” – а-ля шакшука, але з додаванням кабачків.

1 хв на прочитання26 Липня 2024, 12:00
Сніданок із кабачків Нсмачніша страва Рецепт приготування Сніданок із кабачків Нсмачніша страва Рецепт приготування
Поділитись:

Сьогодні публікуємо цікавий рецепт з кабачків та яєць. “Королівська яєчня” – а-ля шакшука, але з додаванням кабачків. Страва вийде ще смачнішою і “багатшою” на смак.

Покроковий рецепт приготування сніданку з кабачків:

Для приготування потрібно:

  • Помідори – 1 кг
  • Кабачки – 500 г
  • Ріпчаста цибуля (середня) – 2 шт
  • Яйця – 5 шт
  • Зелень за смаком
  • Вершкове масло (за бажанням) – 30 г
  • Сухий базилік – 1 год л
  • Паприка – 1 год л
  • Цукор – 1 год л
  • Сіль перець за смаком

Приготування:

  • Цибулю наріжемо півкільцями і обсмажимо на олії до м’якого стану.
  • Додамо нарізані помідори, які краще очистити від шкірки. Тушкуємо під кришкою близько 5 хвилин.
  • Кабачки нарізаємо середнім кубиком і відправляємо до помідорів, перемішуємо і тушкуємо під кришкою близько 10 хвилин.
  • Настав час додати спеції та сіль.
  • Вершкове масло додаємо за бажанням, з ним страва здається ніжнішою.
  • Розбиваємо яйця, закриваємо кришкою та готуємо ще 3-4 хвилини.
  • Готову страву посипаємо зеленню.

Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Фото: dengmo / Pixabay
Світові посіви ріпаку скорочуються до чотирирічного мінімуму — прогноз аналітиків
1 хв на прочитання2 години тому
Фото: fuelandfriction.com
Експорт українського біоетанолу до ЄС обмежили квотами з червня 2025 року
1 хв на прочитання3 години тому
Фото ілюстративне
Незаконне збагачення на 5,6 млн грн: САП подала позов про конфіскацію земель ексчиновника з Рівненщини
1 хв на прочитанняВчора
Аграрій із Харківської області відродив ягідний бізнес на Житомирщині. Фото: Тетяна Дукач для Суспільне Житомир
З Харківщини до Житомирщини: як аграрій-переселенець створив унікальний розплідник
2 хв на прочитання08 Червня 2025
«Немає альтернатив»: компанія «Молочний альянс» заявляє про критичну важливість ринку ЄС
2 хв на прочитання08 Червня 2025
Не викидайте кавову гущу: це цінне добриво для смородини
3 хв на прочитання07 Червня 2025
Як зберегти полуницю свіжою до двох тижнів: простий лайфхак
1 хв на прочитання07 Червня 2025
Схема розкрадання на аграрних грантах: у фігурантів знайшли угорські паспорти, хто наступний
1 хв на прочитання07 Червня 2025