Догори
Дати відгук

Як «хакнути» дієту, яка не дає результатів

Зазвичай дієти дають лише короткотривалий ефект. Але це можна виправити.

1 хв на прочитання09 Листопада 2021, 07:36
Поділитись:

Базуючись на доведеній інформації, Vegan Rocks розповідає про дві можливі причини, коли дотримання дієти не приносить очікуваного схуднення.

Ви занадто довго сидите на дієті. Якщо ви втрачали вагу протягом багатьох місяців і досягли плато, можливо, вам потрібно зробити перерву.

Натомість спробуйте збільшити споживання калорій на кількасот калорій на день, більше спіть і піднімайте вантажі, щоб стати сильнішими та набрати більше м’язової маси.

Намагайтеся підтримувати рівень жиру в організмі протягом 1–2 місяців, перш ніж знову почнете намагатися схуднути.

Ви занадто зосереджені на дієті. Дієти рідко дають довготривалий ефект. Дослідження показують, що люди, які дотримуються дієти, з часом набирають більше ваги.

Замість того, щоб намагатися досягнути схуднення, дотримуючись дієти, зробіть своєю основною метою набуття звичок, що сприяють здоров’ю. Прикладом є збалансована дієта, багата на поживні речовини, фізичні вправи якомога більше і якомога частіше, а також регулярне заняття тими справами, які роблять вас щасливими.

«Зосередьтеся на харчуванні свого тіла, а не на тому, щоб обмежувати його, — і втрата ваги стане природним побічним ефектом. Дієта не є довгостроковим рішенням. Якщо ваша мета — схуднути і зберегти таку вагу на довгостроковий період, прямуйте зусилля на прийняття способу життя, котрий сприяє здоров’ю», — радить Vegan Rocks.

Також ми розповідали, що випадіння волосся може бути побічним ефектом схуднення — дієтолог.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Більше з GreenPost